Xperia Mini Pro SK17İ USB Bağlantı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan POMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

POMA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Mini Pro kullanıyorum ve uzun zamandır ne zaman evde telefonu bilgisayarıma bağlayıp görüntülemek istesem bir türlü olmuyor ve şu uyarıyı veriyor:

Acaba bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı? Lütfen birileri yardımcı olursa çok iyi olur başka bilgisayarlara bağlayınca telefonu görüyorlar ama benim bilgisayarım telefonu görmüyor sorun nedir acaba?

POMA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc Companion yada Update Service programını yüklersen bu driver sorununu çözebilirsin :)

veya sürücüyü Aygıt Yöneticisinden manuel de yükleyebilirsin.
http://dl-developer.sonymobile.com/drivers/Xperia_pro_Xperia_ray_Xperia_raySO-03C_drivers.zip

Pc Companion uzun süredir zaten kurulu Update Service ise 2.13.6 sürümü vardı bende şimdi 2.13.7 sürümüne güncelliyorum bunların dışında verdiğiniz son linkten rar dosyasını indirdim ancak bu dosyayı nasıl kullanacağım? herhangi bir kurulum uygulaması gibi birşey barındırmıyor içinde ne yapacağımı tam anlayamadım?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Pc Companion uzun süredir zaten kurulu Update Service ise 2.13.6 sürümü vardı bende şimdi 2.13.7 sürümüne güncelliyorum bunların dışında verdiğiniz son linkten rar dosyasını indirdim ancak bu dosyayı nasıl kullanacağım? herhangi bir kurulum uygulaması gibi birşey barındırmıyor içinde ne yapacağımı tam anlayamadım?

Aygıt Yöneticisi'ne girip yüklenmemiş driver üzerine sağ tıkla güncelleştir diyip Sürücü yazılımı için bilgisayarı tara diyip bu indirdiğin driver klasörünü göstermen gerekiyor :)