Xperia Telefon ve USB Sorunu

Engindrklrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu ana kadar bu sorun hakkında izlediğiniz videoları okuduğunuz bütün yazıları unutun tabi ki bu hariç :) 100% çalışacak talimat vereceğim şimdi usb kablonuz bilgisayara takılı olsun olmasın farketmez telefonunuzdan ayarlar kısmına girin geliştirici seçenekleri ayarlar menüsünde yoksa telefon hakkındaya girin ve derleme numarası,ana bant sürümü,çekirdek sürümü,model numarası değişiklik gösterebiliyor bunların hepsini deneyin üstüne üst üste basın hızlı hızlı veya olmuyorsa basılı tutun bende derleme numarasında oldu ekrana bi yazı belirdi geliştirici olmanıza 2 adım kaldı dedi biraz daha yaptım ama 2 dediği için biraz hızlı hızlı basıp durdum tekrar yaptım siz artık bir geliştiricisiniz dedi ve ana menüye döndüğümde bende telefon hakkındanın üstünde geliştirici seçenekleri belirdi oraya girdim ve Usb hata ayıklamayı devre dışı bıraktım ve anında bilgisayar gördü.Ben Sony Xperia z3+ plus kullanıyorum. İnşAllah işinize yarar aklıma gelen her şeyi anlattım umarım bir sorunla karşılaşmassınız driver falanda yalan unutun onu bende denedim olmadı
--- Gönderi Güncellendi ---
Pc den albüm gözükmüyor çekilen fotoğraflar nasıl görebiliriz bilgisi olan
Telefonunuzun bildirim çubuğunu indirin ve orada bir kutucuk var adını unuttum usb ile ilgili ona tıklayınız vd medya aktarımını seçiniz