Xperia M5 Mi Xperia Z5 Mi

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam değerli dostlar bugün yarın bir xperia sahibi almak istiyorum sizce m5 mi yoksa z5 mi marshmallow la z5in kamera yazılımı düzeldimi beni bilgilendiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Z5 üzmez alabilirsiniz. Kamera iyi durumda.

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz mağazaya gittiğimde iki kere alime aldım bıraktım m5 mi z5 mi

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
M5 çok sorunlu bi cihaz sakın öyle bi hataya düşmeyin. Alanların hepsi pişman.

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M5 çok sorunlu bi cihaz sakın öyle bi hataya düşmeyin. Alanların hepsi pişman.
teşekkür ederim o zaman pazartesi z5 alıyorum samsung s6 da geçti gönlümden ama şarj pek başarılı değil sanırım z5 e göre özellikle yeşil renkli yeni versiyon rengide gayet başarılı olmuş ezber bozan bi cihaz rengi olmuş

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M

Murat Burç

SDN Okuru
Z5 amiral gemisi m5 ara model arada çok ciddi anlamda işlemci farkı var ama z5 snapdragon 810 ısınıyor her türlü ne kadar güncellemelr ile çekirdek hızı düşürülmüş olsa bile eğer bütçeni belirtirsen daha iyi seçenekler söyleyebiliriz

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
teşekkür ederim o zaman pazartesi z5 alıyorum samsung s6 da geçti gönlümden ama şarj pek başarılı değil sanırım z5 e göre özellikle yeşil renkli yeni versiyon rengide gayet başarılı olmuş ezber bozan bi cihaz rengi olmuş
Sanıyorum fiyat bandınız 2000₺ dolaylarında. O fiyat bandında Z5' den daha güzel cihazlar var. Z5 içinde bulundurduğu işlemciden dolayı her ne kadar ısınmaması için çalışılmış olsa da ısınıyor telefon. Bundan kaynaklı performans düşüşleri oluyor. O fiyatlara İthalatçı Garantili: Note 5, Lg G5, S7; Apple garantili IPhone SE var. Bu saydığım cihazlar Z5' den hayli hayli güzel ve güncel cihazlar(Note 5 dışında. Z5 ile aynı yıl tanıtıldılar.). Yerinizde olsam bu tarz telefonlara bakardım.

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z5 amiral gemisi m5 ara model arada çok ciddi anlamda işlemci farkı var ama z5 snapdragon 810 ısınıyor her türlü ne kadar güncellemelr ile çekirdek hızı düşürülmüş olsa bile eğer bütçeni belirtirsen daha iyi seçenekler söyleyebiliriz
bütçem ancak z5 i alabilcek kadar aslında bütçeyi geçtim iphone 5 kullandım onun için 6si aramıyorum ve o kadar deli paralarda vermenin pek bir mantığı yok samasung s6 kullandım ve samsung cihazlara gerçekten kasma ve şarj çok dezavantaj xperia hiç kullanmadım ve kullanmak istiyorum sonçta 4.4lük diyebilceğimiz cihaz yok elbet ufak tefek kusurları olucak

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sanıyorum fiyat bandınız 2000₺ dolaylarında. O fiyat bandında Z5' den daha güzel cihazlar var. Z5 içinde bulundurduğu işlemciden dolayı her ne kadar ısınmaması için çalışılmış olsa da ısınıyor telefon. Bundan kaynaklı performans düşüşleri oluyor. O fiyatlara İthalatçı Garantili: Note 5, Lg G5, S7; Apple garantili IPhone SE var. Bu saydığım cihazlar Z5' den hayli hayli güzel ve güncel cihazlar(Note 5 dışında. Z5 ile aynı yıl tanıtıldılar.). Yerinizde olsam bu tarz telefonlara bakardım.
İphone se bence başarılı bir cihaz değil tamam a9 var ama neye yarar 640p bir ekranla a9u en az 4 sene yormak imkansız ön kamerası kalitesiz hani bilmiyorum 2000 tl bayılıp o ön kamera :( şuan migrosta daha bugün baktım g5 ya 1900 dü yada 1800 kipada note 5 2000-2100 tl s7 ithalatçı garantili hbde 2200 samsung tr 2400 tl bunlara bakabilirsin ha birde belirtmem gerk migrosta ve kipada satılan ürünlersatılan mağazanın garantisi altında olabilir ithalatçı gibi ama bunlar çok büyük mağazalar sorun çıkacağını sanmıyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
bütçem ancak z5 i alabilcek kadar aslında bütçeyi geçtim iphone 5 kullandım onun için 6si aramıyorum ve o kadar deli paralarda vermenin pek bir mantığı yok samasung s6 kullandım ve samsung cihazlara gerçekten kasma ve şarj çok dezavantaj xperia hiç kullanmadım ve kullanmak istiyorum sonçta 4.4lük diyebilceğimiz cihaz yok elbet ufak tefek kusurları olucak
s6 kasıyor muydu ayrıca katılıyorum s6 batarya konusunda başarısız o serinin en iyi bataryası s6 edge plusta oda ateş pahası dışarda almaya kalkışssan 3100 ile 2400 arası değişiyor parası özellikle 3100ler çoğunlukta

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s7 mantıklı aslında 5.2 inch geçicek cihazları pek istemiyorum çok büyük olunca kullanmasınıda geçtim elde tutması zor oluyor s7 uygun fiyata nerde bulabilirim

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Bana kalırsa da ikiside alınmaz. S7 falan bak

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
İphone se bence başarılı bir cihaz değil tamam a9 var ama neye yarar 640p bir ekranla a9u en az 4 sene yormak imkansız ön kamerası kalitesiz hani bilmiyorum 2000 tl bayılıp o ön kamera :(
Uzun ömürlülüğe yarar. Stabiliteye yarar. Oyunları 2-3 yıl rahat oynatmaya yarar. Yarar da yarar :). Ayrıca ön kamerası Apple' ın şuanki en tepe telefonu 6s ile aynı. Kalitesiz demenize şaşırdım doğrusu.
s7 mantıklı aslında 5.2 inch geçicek cihazları pek istemiyorum çok büyük olunca kullanmasınıda geçtim elde tutması zor oluyor s7 uygun fiyata nerde bulabilirim
Samsung Türkiye Garantili S7: Samsung Galaxy S7 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
İthalatçı Garantili S7: Samsung Galaxy S7 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Son düzenleme:

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Uzun ömürlülüğe yarar. Stabiliteye yarar. Oyunları 2-3 yıl rahat oynatmaya yarar. Yarar da yarar :). Ayrıca ön kamerası Apple' ın şuanki en tepe telefonu 6s ile aynı. Kalitesiz demenize şaşırdım doğrusu.
Aynı değil hocam ön kamera fark büyük

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman yine alınabilcek 2000 tlyi geçmeyen fiyat bandında z5 artık ısınırsa soğuturum üşürsede yastığımın altında yatırırım :)kapitalist sistemin esiri olmuş artık aldığımız maaş 2000 tl alıcağımız cihaz 1800 :)

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Aynı değil hocam ön kamera fark büyük
Ekran Resmi 2016-07-02 02.22.31.png

Ekran Resmi 2016-07-02 02.22.31.png

Karşı görüş çıkmadan bir araştırma yapsan iyi olur hocam :).

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2016-07-02 02.22.14.png
    Ekran Resmi 2016-07-02 02.22.14.png
    260.9 KB · Görüntüleme: 294

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
o zaman yine alınabilcek 2000 tlyi geçmeyen fiyat bandında z5 artık ısınırsa soğuturum üşürsede yastığımın altında yatırırım :)kapitalist sistemin esiri olmuş artık aldığımız maaş 2000 tl alıcağımız cihaz 1800 :)
Biraz daha para biriktirip S7 almak çok daha mantıklı. Veya iPhone SE alarak an az 3-4 yıllık telefon ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Sadece bu dediğim iki cihaz da Z5' den üstün cihazlar. Sony yakın bir zamanda Z ailesinden güncelleme desteğini çekecek. Yeni X ailesine odaklanacak. Fakat karar size kalmış.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Yukarıda da yazdım ön kamera diye tekrar yazayım. Araştırmayı geçtim bence siz gözleri doktora gösterin hocam ön kamera yi arka kamera yaptınız :D

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
''Ön Kamera'' ön ayrıca o ekran çözünürlüğü a9a hakaret bence ayrıca ne iyi oyun büyük ekranlı yüksek çözünürlüklü telefonlarda oynanır
Ah pardon dalgınlığıma gelmiş. Aynen ön kamera 6s' den düşük fakat iş görür mü görür. Retina ekran olduğu için ve de ekran boyutu küçük olduğu için gayet güzel gözüküyor bence. Ayrıca büyük ekran, küçük ekran tercih meselesi.

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha para biriktirip S7 almak çok daha mantıklı. Veya iPhone SE alarak an az 3-4 yıllık telefon ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Sadece bu dediğim iki cihaz da Z5' den üstün cihazlar. Sony yakın bir zamanda Z ailesinden güncelleme desteğini çekecek. Yeni X ailesine odaklanacak. Fakat karar size kalmış.
tabi se alırsam eğer 64gb daha mantıklı galiba gerçi arada 400 tl gibi bi rakam var

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
tabi se alırsam eğer 64gb daha mantıklı galiba gerçi arada 400 tl gibi bi rakam var
Bence de tercihiniz S7 veya SE' den yana olsun. Fakat 3-4 sene hiç sorunsuz olsun derseniz SE' den şaşmayın derim. Sabreden derviş muradına ermiş misali biraz daha biriktirin gerekirse daha iyisini alın. O kadar para vermişken 200-300 daha ekleyip dediğim telefonları alın derim. Z5 bu saatten sonra alınmaz. Z5 Premium beeelki. Hatta o da alınmaz da işte.

M

Murat Burç

SDN Okuru
SE almayın s7 de 3-4 sene götürür merak etmeyin işlemciler belli bir seviye geldi şuan note 4 ü sorunsuz kullanan tanıdıklarım var yani SE ile s7 arasında kimin daha iyi olduğu belli öyle değil mi

M

Murat Burç

SDN Okuru
A9 işlemcisi olan iphone modellerinde 16 gb almak adamı kanser eder ios genişliyor yeni özellikler geldikçe boyutu artıyor bak mesela bir toucwiz 6-7 gb ios şuan kaç bilmiyorum ama o da 3-4 gb vardı sanırım arka kamerası yüksek çözünürlüklğü fotoğraflar çekiyor ve elbet 4k çekimi olan bir telefonun heves edip 4k özelliğini kullanıcaksın 4k videonun 1 dksnın 375 mb olduğunu düşünürsek birde uygulama yükleyeceksin buna 16 gb yetmez dediğim gibi iphone se başarısız bir telefon a9 olmuş neye yarar iyi güzel hoş a9 var telefon canavar gibi ama genel iphone sorunu bence ''sadece stabil'' o telefonun şarjının telefonu biraz kullanmaya başlarsan a9 enerji çekmeye başlarsa çabucak bitme potansiyeli var 2000-2400 tl veriyoruz bence bir telefonun bir stamdartı olması lazım ve bence iphone se bu standartı karşılamıyor s7 daha mantıklı