• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Xperia L kullanan bakabilir mi?!!!

silmaril sahibi

Öğrenci
Katılım
25 Mayıs 2013
Mesajlar
77
Tepki puanı
0
Puanları
0
Xperia L almayı düşünüyorum, 800 tl civarı ve şu an aklımda tek bir soru var, oyunda ısınma.
Eniştemin S3 Mini'si vardı, Subway Surf oynarken 15 dakika oynamamışımdır, ısındı ve kasmaya başladı.
Xperia L'de böyle bir sorun yaşar mıyım acaba?
 
kardeş xperia l alma. neden die sorucak olursan parçalı hafıza sistemi var sana 1 gb boş yer kalıyor hafızada çok sorun yaşarsın.

ben sana tavsiye olarak : LG OPTİMUS L9.
 
o 1 gb pek sorun olmuyor, geriye kalan kısıma taşıyorsun 1 - 2 mb uygulamanın bazı kısımları 1 gb lık bölümde kalıyor. O yüzden o sıkıntı olmuyor. Ama hiç o kadar uzun süre oynamadım. o yüzden ısınırmı bilmiyorum. Hiç ısınmadı şuana kadar.
 
ben ekran boyutunun büyük olmasını istemiyorum yoksa optimus 4xhd alırım zaten büyük ihtimal, 4.3 inç yeterli
 
Neler yaparsın ? Çok oyun oynar mısın mesela ?

çok oyun oynamam heralde ama devamlı internete girerim, toplamda günde en az 2-3 saat girerim. Oyun işini o kadar abartmam, arada da film izlerim. Ayrıca bir e kamerası HDR modu falan hoşuma gitti onu da kullanırım, kendi fotoğraf makinem de 8 megapixel zaten onu kullanmam bunu kullanırım.
 
bende xperia L almak istiyorum tek soru işareti uzun süre kullanabilecek miyim 2 3 yıl gibi
 
yav ben optimus l9 diyorum daha güzel cihaz. istersen l7 nin 2. versiyonu l7 ii yede bakabilirsin.
 
ya lgye güvenmiyorum arkadaş daha önceki telefonlarda iki de bi kapanıyordu bataryası ölüyordu l9da 5mp kamere var ama xperia da 8
 
ya lgye güvenmiyorum arkadaş daha önceki telefonlarda iki de bi kapanıyordu bataryası ölüyordu l9da 5mp kamere var ama xperia da 8

Hocam doğru kameralar 5e 8 ama önemli olan koyulan sensördür. Adam akıllı sensör koymayıp gece noise olan kameraya isterse 50 mp koysun bi halta yaramaz. Bu kamera işi zaten firmalar arası mp yarışına döndü. Hiçbiri adam akıllı sensör koymuyor. Ha bu arada ben l ile l9 karşılaştırması yapmadım çünkü l9 un kamerasını incelemedim sadece kamera hakkında biraz bilgi verdim eğer verebildiysem :)
 
hocam o eski telefonlardaydı. artık lg bir telefon uzmanı..
 
o fiyat araliğinda lg digerlerinden daha onde l9 ya l serisinin 2. serisine bak 4 xhd cok isiniyorMUS
 
Yaklaşık 3 aylık xperia l kullanıcısıyım, galaxy s3 mini yerine tercih ettiğim ürün konusunda inanılmaz memnunum. Şarj süresi, dokunmatiği, oyunlardaki performansıyla tatmin edici bir ürün, lg yi bilmem ama s3 mini ve xperia l için söyleyeceğim, neden daha fazla ödeyesiniz?
 
Ben bu telefonu almayı düşünüyorum. Güncellemeden sonra kamerada sorunlar oldu dediler. En son gele güncellemeden sonra da sorun kalktı mı kalkmadı mı durum ne? 800 liraya değer mi, başka bir telefon tavsiye eder misin?
 
Üst