Xperia L 4.2.2 Güncelleme Sonrası Kamera Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zuse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mask71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonumda 15.3.A.1.12 güncellemesi yapmıştım önceki gün çalışan kameram bi anda çalışmaz oldu. Güncellemeyi denetledim, onardım vs olmadı. internette 15.3.A.1.14 güncellemesi çıktığını duydum onu indirip yükledim, belki Türkçe karakterler sorun çıkarıyordur diye dili de ingilizce seçtim yine olmadı.
güncellemeyi flashtool ile yaptım. Bu güncellemenin linki şansını denemek isteyen olursa:
https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=an7R1iIHI9MQgYsnnFcCGAlzZoP/9h3BL1+WLGjoW9g=

bu da flashtool'un nasıl kullanıldığı bilmeyen arkadaşlar varsa:
http://forum.shiftdelete.net/sony/3...sil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki güncellemeyle kameradaki sorun halloldu mu? Fotoğraf kalitesi nasıl 800 liraya değer mi bu telefon. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne kadar güncelleme yaptıysam yapayım kamera açılmıyor. Servisi de aradım. PC Companion ile onarım yaptırdılar ama yine kamera açılmadı. Servise de göndermek 1 ay beklemek istemiyorum. Xperia L için son çıkan yazılım 4.2.2 mi? Bende bu var şu anda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah senden razı olsun bu mesajdan dolayı moralim bozulmuştu ama scn modu kapattım artık hata yok sağ olasın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia L kullanıyorum güncelledigimden beri kamera sorunu var nasıl yapabilirim?

Zuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xperia L 14.3.A.14 güncellemesinde kamera sorunu bulunmamaktadır. Eğer hala sorun alıyorsan garantiye gönder.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia L ye 4.3 güncellemesi gelecek mi yada 4.4 lütfen gelsin şu timeshiftbrust uygulamasını yüklemek istiyorum
:D :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.3 4.4 beklerken gelen ne oldu movies bide öbürü bizim ülkede kullanılmıyomuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumu güncelleştirdim. i'm sorry unknown error program will exit hatası 2 saniyede bir ekranda çıkyor ne yapabilirimç