Xperia L 4.2.2 Güncelleme Sonrası Kamera Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zuse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sony herkese aynı cevapı yazıyor. Sony türkiye'nin hiç birşey bildiği yok. Xperia L için yeni bir güncelleme aldı. 15.3.A.1.12 güncellemesini aldı arkadaşlar diğerinde herhalde bir Problem çıktı. Bu güncelleme 4.3'TE olabilir diyorlar haberiniz olsun. İnşallah öyledir :-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kamera sorununun düzelmesi için yeni güncelleme geldimi geldiyse ve gelecekse kodu nedir , ben hala 4.1.2 de kullanıyorum

alprnx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar napayım hala 4.1.2 kullanıyorum 4.2.2 ye güncellememi önerirmisiniz ? performans artışı felan oluyormu ayrıca kamera sorunu çözüldümü

Zuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sony xperia L 15.3.A.1.12 güncellemesi dağıtılmaya başlanmış bulunmakta Malezya Almanya'da dağıtıma başladı inşallah en kısa zamanda Türkiye'ye de gelir.

redbull32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni güncelleme 4.3 içermiyor. Ancak hataların düzeltildiği yönünde yorumlar var. Güncellemeyi bekliyoruz.

- Bu arada arkadaşlar ahize problemi yaşayan oldu mu Xperia L de. Benim ki bozuldu ve servisten yenisi ile değiştirdim. Siyahtı eski rengi yenisi beyaz ve kutulu geldi. Açıkcası beyaz çok daha güzel duruyor. -

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Emre Can
benim cihazımda cok şukur bi sıkıntı olmadı kamera sorunu pek de önemli değil Scn auto olmadan neyle cekiyorsak onla cekeriz/m. güncelleme ile gelcek olan düzeltmeler şunlarmış ingilizcesi olan çevirsin :D
Changes in 15.3.A.1.12(Partial):
* Root method on 15.3.A.0.26 on Locked bootloader does not work
1. Camera Flash timing and ISO fixed
2. Screen Tearing Fixed
3. "Transfer data to SD Card" option fixed (Force close before)
4. Walkman Album Art Widget on lock screen fixed (CROPPED Before)
5. Storage meter gauge is fixed
6. Notification drawer problems when using two fingers causes it to not function anymore is now fixed.
7. Brightness flickering fixed.
8. Stamina mode day counter fixed

Zuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/z/w1wvc.png[/URL][/IMG]

İndia Sürümü güncellemeyi yaptım kamera sorunu çözülmüş. Bazı güzel yeniliklerde var. Türkiye'ye de en kısa zamanda gelir inşallah :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu guncellemeyı yapan bır suru turk kullanıcı var onlara nasıl geldı bız nasıl yapacaz?

Zuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Türkiye'ye gelip gelmediğini bilmiyorum. Ben internetten ftf dosyasını buldum indirdim. Flashtool ile kurdum.

Görkemesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc companion la indirdim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bugün pc companion la indirdim

pc companion la indirdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Maşallah herkes guncellemeyı ındırmıs ama bı bız kaldık guncelleme ulkemıze gelyseydı bende ındırmıs olurdum acaba bu konuda bılgısı olan var mı bızım ulkemıze nezaman gelıcek?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncellemeyi nasıl yaptın bizde yapsak [MENTION=374562]Zuse[/MENTION]

Zuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bugün güncelleme Türkiye'ye gelmiş bir arkadaşımın telefonunda şuan yapıyorum vatana millete hayırlı olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme gelmiş :D %50 olmasını bekliyorum :D
-Emre Can

alprnx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar 15.3.A.1.12 güncellemesi ile sorunsuz bir 4.2.2 olmuş gibi herkeze hayırlı olsun.Sony PC Companion ile güncellemenizi yapabilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony pc companionla güncelleme yaptım. malesef kamera durdu yerine kamera kullanılamıyor diyor nedeni ne acaba :((

Zuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kamera sorunu bende yok arkadaşlar programdan onarmayı deneyin. Hatta ben dışında bir arkadas daha kurdu onda da hiç bir sorun bulunmamakta.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet bende onceden kamera hata verıyordu oyun acmıyodu ve kendıne reset atıyodu kulakılık takınca şimdi sorunsuz olmuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia l için yeni guncellme geldi derleme numarası .14 le bitiyor

Zuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yaptım şuan ama pek hoşuma gitmedi. Sanki biraz donuyor gibi geldi, ya ben ön yargıli davranıyorum yada kamerası daha kötü oldu.

Hatırladığım kadariyla önceden yoktu. Kameraya asla arkaya çekim modunuda koymuşlar. Gif gibi gösteriyor çektiğin fotoğrafları resim görselleyicisi :-)

Resim efect bölümünüde düzenlemışler ekrani parçalara ayırıp her efectin nasıl olduğunu göstermişlerdir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben ne zamandan beri bu telefonu araştırıyorum. Almakla almamak arasında kararsızım hala. Sorunlar hallolduysa alayım diyorum ne dersiniz? Güncellemeyle halloldu mu?