Xperia Ion Kullanan Kişilerden Yardım Bekliyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3xpired
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Frekiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende yeni aldım xperia ion'u tasarım ödülü var telefonun telefonu 2 haftadır kullanıyorum donma takılma gibi sorunlar yaşamadım,Oyun kalitesi olarak bakarsanız eğer muhteşem aklınıza gelebilicek fifa14 oyununu hiç kasma problemi olmadan oynadım sarjı biraz problemli ama olsun değer.Buradaki yorumları okudukdan sonra 250 tl daha koyup s3 alsaydım keşke dedim ama adam akıllı kullanan kişilerin yorumlarını okuyuca telefonuma bir kez daha kanım ısındı bence xperia ion s3'den daha iyi bir telefon(benim görüşüm)ve s3 şu anda kızılay dağıtmış gibi kafanızı nereye çevirirseniz kime bakarsanız elinde s3 var birazda farklılık sevenlerin telefonu bence Xperia ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler selam-ün aleyküm. İlginç bir durumum var. Telefonu avea micro sim 64 kb ile kullanıyorum. İnterneti (edge) kafasına göre kapatıyor. Mesajlar toplu geliyor. Arayan kişi ulaşamıyor. 5-10 dk sora ulaşabiliyor ve mesajlar aynı şekilde 5-10 dakika sonra geliyor. Avea müşteri hizmetleriyle görüştüm konuya yabancı kaldılar. Acaba sorun telefonda mı ? Aynı sorunu yaşayan var mı ? yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy ve ı pohe gibi telefonların menü resim cekme özelliği var ve cok faydalı oldugunu dusunuyorum .. bende xperia ıon kullanıyorum ama nasıl yapıldıgını bi türlü bulamadım bilen varsa yardımcı olabılır mı acba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim kapatma tuşuna basılı tutman yeterli , 3 tane seçenek çıkıyo ( kapat - uçakmoduna al - ekran görüntüsü al ),

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya da acma kapama tusu ile ses kısma tusuna aynı anda basabilirsin ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sanırım aynı telefonu kullanmıyoruz... Mayıs ayında şirkette bir mesai arkadaşımın yoğun tavsiyeleri üzerine HTC One X telefonumu satarak Sony XPERİA İON aldım... ilk hafta cidden çok hoşuma gitti telefon... kasma donma vs. kesinlikle yok fotoğraf kalitesi de çok çok iyi... Zira telefon aradan geçen 1 haftalık süreç sonrasında bambaşka bir kimlik kazandı... Şarj müthiş bir biçimde bitmeye başladı ki 2,5 saat gibi bir sürede sıfırlandığını görüyorum hala daha... 3g yi kapat, bağlantıları kapat ekranın ışığını kıs gibi zırvalar duymak istemiyorum... Zira biz smartphone denilen bu cihazları internete bağlı kalmak için almıyormuyuz? Sonrasında ne mi oldu... HTC'ye geri dönüş yaptım... 2,5 ay zor dayanabildiğim SONY XPERİA İON'dan HTC ONE'a geçiş yaptım.. bu arada bütün bu olumsuzluklara rağmen hala ion isteyen varsa tertemiz 2,5 ay kullanılmış Xperia İon telefonumu 500 tl'ye satıyorum... KVK garantisi devam etmekte...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 3 aydır filan ion kullanıcısıym. Telefonun hoparlörü berbat aşırı tizli veriyo sesi dışarıya ayrıca da bataryası bitik. sarjdan çıkardığınız an %99..98.......80 die hızla akıp gidiyo ve bu hiç bişey yapmadan oluyo. benim tavsiyem alıyosanız z alın yoksa sonyden uzak durun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm ben de şu an şarj sorunu yaşıyorum neden olabılir şarj pek fazla dayanmıyor ama aldıgımdan berı oyle 9 ay oldu alalı . hele şu bir haftadır dogru duzgun sarj almıyor kımle ırtıbata gecebılırım yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar
ben de sony ericsson ion var ama onun ekran kalibrasyon u nu nasil yapiliyor lutfen yardim edin ?cunku klavyede ki bazi tuslar calismiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
arkadaslar
ben de sony ericsson ion var ,ekran kalibrasyonu yapmak mumkunmudur?
cunku klavye de ki bazi harfler calismiyor,yardim edin lutfen
simdi den tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a kardeşim bende bu telefonu kullanıyom çok agır banada bi yardım etsen :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende bu telefonu kullanıyom yardımına ihtiyacım var :S :D