Xperia Arc S için güncelleme

drheracles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar arc ta performans düşüklüğü yaşanıyormuş,aynı sorun arc s te de var mı.ics yi yukleyelım mı önerilerinizi bekliyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yüklemeyin, ICS'yi kaldırmıyor makina, tek avantajı pil ömrünün artması (bana %20 gibi geldi)

tekin1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pişman olucaksın yukleme 2.3.4 süper yukleme derim ben yukledim pişmanım şuan telefonu kırasım geliyor o derce yani

arkadaşlar arc ta performans düşüklüğü yaşanıyormuş,aynı sorun arc s te de var mı.ics yi yukleyelım mı önerilerinizi bekliyoruz
aman sakın yukleme yuklersen pişman olursun söyleyeyyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.0.4 e güncelledim bende bu tarz sıkıntılar olmadı kullanmadığım kaldıramadığım uygulamaların hepsinide devre dışı bıraktı henüz bi donma ile karşılaşmadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende arc S imi güncellemiştim ics ile donmalaar yaşanıyordu Pc companionla yazılımı onar yaptım uçak gibi oldu telefon ama kullanmadıgım uygulamaları kaldıramıyorum sadece wisepilot'u kaldırabildim cihazı kasanlara yazılım onar yapmalarını öneriyorum( verilerinizi yedekleyip öyle yapın yüklediginiz uygulamalar siliniyor)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende arc s imi 4.0.4 a güncelledim gayet memnunum ama bir önceki sürüm daha hızlıydı telefonda arada hafif saliselik kasılmalar oluyo önceden olmazdı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş ben pc companionu calıstryorum guncel yapacagı sırada uyarı veryo ınternetten bılgıler alınamıyo guvenlık duvarı falan dıyo lutfen yardımmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben pişman oldum wifi sorunu var artık bağlanmakta sıkıntı çekiyorum bağlanmıyor. Arada tel. kasıyor ama şarj konusunda sıkıntı getirecek bir durum yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet direkt sime kaydetmese de seçeneklere baktığımızda sim e kopyala seçeneği çıkyor oradan arada bir numaralarını yedekleyebilirsin