Xperia arc alınabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KlpRnS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Telefonum arızalandığından yeni telefon almak istiyorum. Bir yakınımda Xperia arc model telefonunun 355-350 tl gbi bir fiyattan satıyor. Telefopn bildiğim kadarıyla mart 2011de piyasaya çıktı. Şuan 0 rı neredeyse hiçbiryerde satılmıyor. Sizce alınabilir mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

...

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Alınmaz, 50 yada 100 kat git s2 yada ikinci el sağlam discovery al daha iyi.

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun kamerası, ekranı, ses kalitesi ve görünüşü benim için yeterli fakat telefon biraz eski model 512 mb dahili hafızası olması adreno 205 grafik çözümü kullanması biraz sıkıntılı sanırım. İşlemcisinin ise ne olduğunu hala öğrenemedim :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arc'ın kullandığı işlemci 1 Ghz Qualcomm MSM8255. Efsane telefondu ama eskide kaldı o. Alınmaz yani. Üstüne biraz daha koyup Gmd alınabilir. Tabi bütçe yetiyorsa. İlle de 350 civarı alacam diyorsanız alın ne diyim. Tabi oyun moyun oynamayacağınızı varsayıyorum ki bu cihazla oyun falan oynanmaz. Temel işlemler için alınabilir.
edit : özür diliyorum arkadaşlar arc s ile karıştırdım . 1.4 değil 1 olacak. :)

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun kamerası, ekranı, ses kalitesi ve görünüşü benim için yeterli fakat telefon biraz eski model 512 mb dahili hafızası olması adreno 205 grafik çözümü kullanması biraz sıkıntılı sanırım. İşlemcisinin ise ne olduğunu hala öğrenemedim :)

İşlemcisi; Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1GHz hızında çalışıyor.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
İşlemcisi 1. ghz tek çekirdek, adreno 205 ekran kartı, 320 mb dahili hafıza, 512 mb ram, hd arka kamera 8mp, ön kamera yok. 2 hafta felan kullandım, kasılmaktan telefon beni deli etti resmen, hayatta rot yapmadan sony telefonları kullanılmıyor, adamlar sony programlarını doldurmuşlar içine, bu saatten sonra sakın alma.

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende almaktan yana değilim aslında. 600 tl civarında ne önerebilirsiniz? GMD alınabilir bir telefon mu? Kuzenimde vardı biraz kurcalmaa fırsatı buldum. Kamerası açıkken hareket ettirince takılmalar meydana geliyordu. Birde Htc desire x var aklımda fakat onunda hafızası biraz küçük. Siz neler önerebilirsiniz ve ya bu 2 telefon hakkında düşünceleriniz neler?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Discovery yada ikinci el s3 almaya çalış.

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende almaktan yana değilim aslında. 600 tl civarında ne önerebilirsiniz? GMD alınabilir bir telefon mu? Kuzenimde vardı biraz kurcalmaa fırsatı buldum. Kamerası açıkken hareket ettirince takılmalar meydana geliyordu. Birde Htc desire x var aklımda fakat onunda hafızası biraz küçük. Siz neler önerebilirsiniz ve ya bu 2 telefon hakkında düşünceleriniz neler?

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/General-Mobile-Discovery-vs-HTC-Desire-X Burada karşılaştırılmış

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Eski telefonum ama şu an acil telefon ihtiyacı yoksa almayın derim.