Xp sp2 kurulmuyor.Acill

K_A_R_T_A_L

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar.Bendeki problem xp sp2 yi arkadaşımın bilgisayarına kurmaya çalışıyorum,cd den ön yükleme yapıyor,kur dosyaları hazırlanıyor diyor,belli bir süre dosyaları hazırlıyor ardından pcmcia.sys dosyası eksik,kurulum başarısız oldu diyor.Tekrar başlatıyorum kurulumu bütün işlemler aynen devam ediyor bu sefer pciide.sys dosyası eksik diyor,tekrar baştan kuruluma geçiyor,aynı işlemleri tekrarladıktan sonra ql10wnt.sys dosyası eksik diyor.Anlayacağınız bir türlü kurulum yapamıyorum.Hardiskimi Hiren boot cd siyle formatladım,biçimlendirdim.Ama sorun çözülmedi,Arkadaşlar bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kurulum CD'sini, Cd sürücünü değiştirim dene. Hiç biri işe yaramazsa Hiren's BootCD'nin içinde Ram2i test etmek için MemTest var. Onla bir test yap. Eğer aşağıdaki gibi bir görüntü alırsan ramin/ramlerinden biri bozuktur ki bu hatayı genelde RAM yüzünden verir.

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence senin cd de bi arıza olabilir çizik fln bi sil veya başka bi xp cdsiyle dene

K_A_R_T_A_L

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilginiz için çok saolun ancak bu cd ile ben daha önce yükleme yaptım,benim pc deki xp de bu cd den yüklendi.Hatta geçen hafta kapı komşumada bu cd yle yükleme yaptım bir sorun çıkmadı.KintaRo arkadaşımın dediği gibi yapmayı bir deneyecem.Saolun haber verecem yapınca.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ya kullandığın roomda sorun var yada windows kurmaya çalıştığın cdinde.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşım geçmişte yada geçen hafta yükleyip çalışması cd nin daha sonra bozulmicağını göstermez. bence de cd de sorun var. değiştir o cd yi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar ilginiz için çok saolun ancak bu cd ile ben daha önce yükleme yaptım,benim pc deki xp de bu cd den yüklendi.Hatta geçen hafta kapı komşumada bu cd yle yükleme yaptım bir sorun çıkmadı.KintaRo arkadaşımın dediği gibi yapmayı bir deneyecem.Saolun haber verecem yapınca.

Ya Cd de Sorun var yada cd room da sorunvar bu iki konunun üstünde calısa bilirsin cd room deyiş olmadı cd yi deyiş sen önce git cd yi deyiş.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Service Pack ile ilgili değil bu sorun. CD-Rom bozuk ya da Ram Adres Hatası. Bir küçük ihtimal ise anakart kondansatorleri şişmiş olabilir ?