Xp hk.

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım ilk açılışta normal şekilde açılıyor.Herşey normal.Fakat kendine geç geliyor.Yani msn açılmıyor.İnternete falan giremiyorum yaklaşık 2 dk boyunca falan.MSCONFİG'de zaten 5-6 program anca vardır.Combofix kullanıyorum, düzeliyor ancak 1-2 kere açıldıktan sonra yine aynı şekilde kendine geç geliyor.Bunu nasıl çözebilirim ?Neden kaynaklı olabilir?

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarını kapatmadan önce ccleaner ile temizlemeni öneririm. Ayrıca yerel disk c/windows/prefetch klasörünü ayda bir kez boşaltırsan programlar daha hızlı açılabilir.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Klasiktir ama aklıma bişey gelmiyor şu an başka , en güzeli baştan temiz bir format atmak.Daha sonra da imageını bir kenara almak.ilerleyen zamanlarda tekrar aynı durum olursa böylece imageı tekrar yükleyerek format atmaktan kurtulursunuz.Bilgasayrınıza sürekli programlar ekleyip kaldırıyorsanız da böyle sıkıntılar oluyor olabilir.dediğim gibi baştan bir format atın ccleaner gibi araçlarla da sisteminizi düzenli temizleyin , sorun olacağını sanmıyorum..

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sana güzel bir tavsiyem var.eğer 4gb ramin varsa sanal belleğin alt ve üst sınırını 500mb yap,yeniden başlat.çoğunlukla sıkıntı çıkmaz.2gb ram varsa yine dene,pek sıkıntı çıkmaz.bu doswya parçalanmasını ve hdd kullanımını azaltır.senin karşılaştığın durum çoğunlukla hdd nin çok kullanılması gibi durumlardan kaynaklanır.Bir de benim uyguladığım standart bakım prosedürünü uygulayın.ayda bir defrag,scandisk,cleaning.bu muhteşem 3 lü çoğu sıkıntıyı başlamadan bitirir.

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xp home edıt. Sp3
3gb ram
250gb hdd
e5200 işlemci
eah3650 e.kartı.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Combofix bilgisayarını varsayılan ayarlara döndürür ve zararlıları temizler. Muhtemelen ayarlarını değiştiren bir şeyler yapıyorsun veya bazı programlar bu işi senin adına yapıyor. Bilgisayarını bir de Hijackthis ile taratıp çıktı dosyasını http://www.hijackthis.de/ adresine yapıştırmanı ve çalışan işlemleri kontrol etmeni öneririm.