Xingcloud

musti1962

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,
Birkaç gündür görev çubuğumda ''xingcloud.gdp diye bir program aktif hale gelip 1-2 saniye birşeyler yapıp sonra kapanıyor.
Programlarda,dosyalarda arattım hiçbirşey bulamadım.İnternet aramalarımda da sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım.Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.(Özellikle birkaç saniye birşeyler yapıp kendini kapatması beni epey huylandırdı)

d3647.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bizdede var malesef ama hiç bi yerde tam açıklamasını bulamadık , yardımcı olabilicek varsa çok makbule geçer.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen kardeşim bendede bu sorun var virüsmüdür çözemedim nettede alakalı bişey çıkmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesin virüs bendede var nette bulamadım ama çince yazan bi sitede kelimeler arasında virüs yazıyor ş...fsizler çaktırmadan sokmus pcye formattan başkada çözüm yok neti baya bi yavaşlattı

uguryildizzzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bilgisayarıma yeni format attım, daha çok program bile kurmadım - ki kurduklarımda da özellikle bütün araç çubukları için YÜKLEME seçeneğini seçerim her zaman, buna rağmen V9 araç çubuğunun dosyaları gelmiş bilgisayarıma. Bu dosyaların içinde Xingcloud.gdp simgesini bize gösteren svcgdp.exe dosyası çalışıyormuş bunu fark ettim ve Görev Yöneticisini kullanarak işlemi sonlandırdım (svcgdp.exe işlemi) ve aynı anda Program Files klasöründe bulunan Software Plate klasörünü sildim siz de bunu yaparsanız bir daha karşınıza o simge de çıkmayacaktır. İşlemi sonlandırmadan önce Software Plate klasörünü shift+delete yapın son onay seçeneği kalsın, işlemi sonlandırır sonlandırmaz evet'e basın ki yeniden kendini çalıştıramadan program silinsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Program Files klasöründe bulunan Software Plate klasörünün içerisinde uninstall' ı çalıştırın daha sonra klasörü silin. bir daha aktif olmayacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
unistall dosyası zaten virüsün kendisi. onu çalıştırmayın?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar xingcloud Bilgileriniz ile alakalı birşeydir genellikle sanal ortam da oyunlar gibi yerlerde oyunun açıklarından faydalanmak için kullanılır ama bunun için büyük bir bilgisayar programcısı olmanız gerekir