Xiaomi Note9 Pro telefonumda günde 5-6 kere ses kendiliğinden açılıyor video kendiliğinden başlıyor ayni sorunun yaşayan veya çözümü bilen varsa söylerse sevinirim.Sorun sizce yazılımsal mı donanımsal mi telefonu sifirlayayim mı?
Teşekkür ederim note8 hakkinda yazdığınız yazıyı okudum şimdi orda da gördümÖnce bir sıfırlayın siz, muhtemelen düzelecektir. Donanımsal olacağını sanmıyorum.
Rica ederim.Teşekkür ederim note8 hakkinda yazdığınız yazıyı okudum şimdi orda da gördüm
Telefonu sıfırladım sorun yine devam ediyor asistan kendi kendine açılıyor sizi de gece vakti rahatsız ettimRica ederim.
MIUI güncellemeleri oldukça buglıdır o yüzden sıfırlama ile genellikle sorunlar çözülüyor.
Siz sıfırlayın eğer düzelmezse bir çözümünü buluruz.
Yok canım ne rahatsızlığı. Yani sıfırlama ile düzelmediyse başka yapılacak bir şey de yok. En iyisi bir Xioami ile görüşün.Telefonu sıfırladım sorun yine devam ediyor asistan kendi kendine açılıyor sizi de gece vakti rahatsız ettim
Yanlış bir şey yapar diye korkuyorum![]()
Abi öyle bi olayki hep saat 1.30 civarında oluyor çok şaşırtıcı başka zaman ölmüyor fazlainstagramda gezerken ben de oluyor ara sıra.
Sizce kulaklıktan olma ihtimali var mı başka kulaklıkla deniyorum su ana kadar olmadı tesadüf mu acabaYok canım ne rahatsızlığı. Yani sıfırlama ile düzelmediyse başka yapılacak bir şey de yok. En iyisi bir Xioami ile görüşün.
Sadece kulaklık takılıyken oluyorsa mümkün. Benim de earpodslarım dokunmadığım halde şarkıyı durdurup başlatıyordu.Sizce kulaklıktan olma ihtimali var mı başka kulaklıkla deniyorum su ana kadar olmadı tesadüf mu acaba
Teşekkür ederim cevabınız için durdurup başlatma sorunu da vardı ben biraz daha deneyeyim yeni kulaklıkla en iyisiSadece kulaklık takılıyken oluyorsa mümkün. Benim de earpodslarım dokunmadığım halde şarkıyı durdurup başlatıyordu.
Bir deneyin bakalım yine yazarsınız.Teşekkür ederim cevabınız için durdurup başlatma sorunu da vardı ben biraz daha deneyeyim yeni kulaklıkla en iyisi![]()