Xiaomi Note9 Pro Sorun

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Xiaomi Note9 Pro telefonumda günde 5-6 kere ses kendiliğinden açılıyor video kendiliğinden başlıyor ayni sorunun yaşayan veya çözümü bilen varsa söylerse sevinirim.Sorun sizce yazılımsal mı donanımsal mi telefonu sifirlayayim mı?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Önce bir sıfırlayın siz, muhtemelen düzelecektir. Donanımsal olacağını sanmıyorum.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Teşekkür ederim note8 hakkinda yazdığınız yazıyı okudum şimdi orda da gördüm
Rica ederim.

MIUI güncellemeleri oldukça buglıdır o yüzden sıfırlama ile genellikle sorunlar çözülüyor.
Siz sıfırlayın eğer düzelmezse bir çözümünü buluruz.

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Rica ederim.

MIUI güncellemeleri oldukça buglıdır o yüzden sıfırlama ile genellikle sorunlar çözülüyor.
Siz sıfırlayın eğer düzelmezse bir çözümünü buluruz.
Telefonu sıfırladım sorun yine devam ediyor asistan kendi kendine açılıyor sizi de gece vakti rahatsız ettim
Yanlış bir şey yapar diye korkuyorum :D

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Telefonu sıfırladım sorun yine devam ediyor asistan kendi kendine açılıyor sizi de gece vakti rahatsız ettim
Yanlış bir şey yapar diye korkuyorum :D
Yok canım ne rahatsızlığı. Yani sıfırlama ile düzelmediyse başka yapılacak bir şey de yok. En iyisi bir Xioami ile görüşün.

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Yok canım ne rahatsızlığı. Yani sıfırlama ile düzelmediyse başka yapılacak bir şey de yok. En iyisi bir Xioami ile görüşün.
Sizce kulaklıktan olma ihtimali var mı başka kulaklıkla deniyorum su ana kadar olmadı tesadüf mu acaba

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Sizce kulaklıktan olma ihtimali var mı başka kulaklıkla deniyorum su ana kadar olmadı tesadüf mu acaba
Sadece kulaklık takılıyken oluyorsa mümkün. Benim de earpodslarım dokunmadığım halde şarkıyı durdurup başlatıyordu.

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Sadece kulaklık takılıyken oluyorsa mümkün. Benim de earpodslarım dokunmadığım halde şarkıyı durdurup başlatıyordu.
Teşekkür ederim cevabınız için durdurup başlatma sorunu da vardı ben biraz daha deneyeyim yeni kulaklıkla en iyisi :D