Xiaomi mi5 ve hepsiburada hakkında sorum var

Burak0640

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle iyi günler kardeşim telefon alıcak şuan Iphone 5s kullanıyor satıp üstünede koyup telefon alcakve Xiaomi mi5 de karar kıldık telefon nasıldır kaç sene daha stabil kalır ve en önemlisi hangi siteden alalım hepsiburada nasıldır kapıda ödeme veya krediden ödemeyle kaç günde gelir sorun yaşar mıyız Ankarada oturuyoruz kaç günde gelir

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Öncelikle iyi günler kardeşim telefon alıcak şuan Iphone 5s kullanıyor satıp üstünede koyup telefon alcakve Xiaomi mi5 de karar kıldık telefon nasıldır kaç sene daha stabil kalır ve en önemlisi hangi siteden alalım hepsiburada nasıldır kapıda ödeme veya krediden ödemeyle kaç günde gelir sorun yaşar mıyız Ankarada oturuyoruz kaç günde gelir
Mi 5 üst düzey telefon ancak zorluyabiliyorsanız Mi 5s alın en azından metal kasa daha sağlam. Olamaz derseniz mi 5 hızlı ve güzel cihaz minumum 2 sene güncel kalır ancak stabilite android tarafında hep sıkıntılı o yüzden kesin konuşamayız. Kapıda ödeme yok ya peşin alacaksanız ya karttan tek çekim yaptırıp bankayı arayıp taksitlendireceksiniz. Pazartesi sipariş verirseniz en geç Çarşamba günü sizde olur

Burak0640

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Teşekkür ederim Xiaomi mi5 prime alıcaz kılıf falanda sipariş veririz yanında gelir karttan alırızda salata çıkar korkusu var tek sorun o yada bozuk vs satıcısı hepsiburada bakdım

ismail0396

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merak etme satıcı HB'den alırsan bir sorun olmaz. Bende ZenFone 3 ile arasında kaldım Mi 5 aldım. Çok memnunum ki Mi 5 daha iyi ZenFone'dan.

ismail0396

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bence gayet yeterli 1 günü rahat çıkarıyor.

Burak0640

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merak etme satıcı HB'den alırsan bir sorun olmaz. Bende ZenFone 3 ile arasında kaldım Mi 5 aldım. Çok memnunum ki Mi 5 daha iyi ZenFone'dan.
Şarjı performansı stabillik nasıl kardeşim birde kılıf koruyucu aldın mı

ismail0396

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Söylediğim gibi 1 günü rahat çıkartıyor. Miui 8'de pil daha stabilize oldu diyorlar, ben daha geçmedim 8'e. Kılıf ve kırılmaz cam aldım, kılıfı aldığım güne lanet olsun telefonu sıkıyor ve kırılmaz camda baloncuklar oluşturuyor. Kırılmaz camı 2 kere değiştirdim. Şimdi bile baloncuk var. Canıma tak etti Nillkin marka koruyucu sipariş ettim onu bekliyorum.

Burak0640

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Silikon kılıf satılıyor sitede kötü mü ? Kırılmaz camda 10 tl sanırım

ismail0396

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Onu bilmiyorum. Benim aldığım kapaklıydı ve Gittigidiyor'dan almıştım.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hepsiburadadan Lg g5 aldım 7 ay önce sıfır sıkıntı. Yalnızca paketleme rezalettir

pskmurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hepsiburadadan Lg g5 aldım 7 ay önce sıfır sıkıntı. Yalnızca paketleme rezalettir
Kardeşim g5 nasıl memnun musun? Birkaç aya s3 neo dan geçiş yapacağım ama lenovo p2 düşünüyorum sen ne dersin ?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kardeşim g5 nasıl memnun musun? Birkaç aya s3 neo dan geçiş yapacağım ama lenovo p2 düşünüyorum sen ne dersin ?
Ben 1600 liraya aldığımdan dolayı ölümüne memnunum telefondan. Kamerası resmen fotoğraf çekmeyi sevmeyen birini dahi kendine çekip yeni hobiler kazandırıyor :D Ben verdiğim paranın hakkını verdiği için çok fazla memnunum. Ama çoğu seride ghost screen sorunu mevcut. Bide fiyatı eskisi gibi değil. Bence biraz bekleyip Mİ6 alman daha mantıklı olur

pskmurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben 1600 liraya aldığımdan dolayı ölümüne memnunum telefondan. Kamerası resmen fotoğraf çekmeyi sevmeyen birini dahi kendine çekip yeni hobiler kazandırıyor :D Ben verdiğim paranın hakkını verdiği için çok fazla memnunum. Ama çoğu seride ghost screen sorunu mevcut. Bide fiyatı eskisi gibi değil. Bence biraz bekleyip Mİ6 alman daha mantıklı olur
mi6 efsane ama fiyatı nasıl olacak ikincisi delta servis nasıldır daha önce deneyimim yok ikisi beni düşündürüyor :)

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
mi6 efsane ama fiyatı nasıl olacak ikincisi delta servis nasıldır daha önce deneyimim yok ikisi beni düşündürüyor :)
Mi 6 efsane değil. Efsane ötesi :D
Delta yada evo getircek byük ihtimal hepsiburadaya bakıcaz artık. İkiside berbat zaten. Benim telefon evo garantili mesela :D D:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
mi5s öneririm ben.Gayet iyi telefon memnun kalırsınız.