- Reaksiyon puanı
- 708
aynen bak haklısın özellikle ISO'yu güzel ayarlar isen süper Fotoğraf çıkıyor.Gece manuel modu tutturursan ortamda ışık da varsa çok güzel çekebiliyor.
aynen bak haklısın özellikle ISO'yu güzel ayarlar isen süper Fotoğraf çıkıyor.Gece manuel modu tutturursan ortamda ışık da varsa çok güzel çekebiliyor.
İso değilde pozlama süresi ışığı topluyoraynen bak haklısın özellikle ISO'yu güzel ayarlar isen süper Fotoğraf çıkıyor.
Hocam senin yorumla birebir yorumum aynı , fakat ben sadece Global Kararlı sürümde kaldım.Benimde şarj 1-1,5 gün civarı gidiyor kamera süper görenler ilk başta iphone filan sanıyor eline alınca çok beğeniyorlar 5 kişiye aldırttım sorun onlarda da yok şimdilik durum bu hocam@kadirirdem Sizde durum nasıl![]()
Bende aldırtacam da başkalarına garanti mevzusu takılıyor akıllaraHocam senin yorumla birebir yorumum aynı , fakat ben sadece Global Kararlı sürümde kaldım.Benimde şarj 1-1,5 gün civarı gidiyor kamera süper görenler ilk başta iphone filan sanıyor eline alınca çok beğeniyorlar 5 kişiye aldırttım sorun onlarda da yok şimdilik durum bu hocam![]()
bende de öyle oldu ben zar zor aldırttımBende aldırtacam da başkalarına garanti mevzusu takılıyor akıllara
Buda bir arkadaşın Mi5s'indenbende de öyle oldu ben zar zor aldırttım![]()
şimdi iyi ki almışım diyorlar
![]()
süper çekmiş çok ufaktan noise olsa da güzel bunlarda benden olsun dahası da var ama bunları masa üstünde buldum atayım dedimBuda bir arkadaşın Mi5s'inden Ekli dosyayı görüntüle 16215
Ben bu fotoları Facebook grubunda da gördüm yavsüper çekmiş çok ufaktan noise olsa da güzel bunlarda benden olsun dahası da var ama bunları masa üstünde buldum atayım dedimEkli dosyayı görüntüle 16216 Ekli dosyayı görüntüle 16216 Ekli dosyayı görüntüle 16217
evet oraya da ben atmıştımBen bu fotoları Facebook grubunda da gördüm yav![]()
Bende de sorun yok hocam bende memnunum.Arkadaşlar telefonu alalı 3 ay oldu memnun olmadığım tek nokta pil tüketimi ve Miui 8'deki kararsızlıklar. Cihaz 40 derece'nin üstüne çıkınca ağırlıklar oluyor ki bu sadece sarjda oynadığım için sarj bu kadar sıkıntılı. Cihaz'da yaklaşık 4 tane rom denedim . Cynogenmod , Lineage Os , Resurrix 5.8.2 , Aosp , Eu romlar stabil ve beta olmak üzere Eu romlar miui içeriyor zaten pil tüketiminde değişiklik yok. Global beta ve stabil'de ses çıkışı diğer romlara göre çok çok az bunuda belirtmek isterim. Cihaz 2 metre mesafeden betona çakıldı ekran koruyucu ve kılıf yok çizilmedi bile. Yani cihazdan memnunum![]()
Kardeş kocaelimi orası
Olur akşama atarım4.5 g hız testi atar mısınız? speedtest... hızı şu an kaç yapıyooparatörü de belirtirseniz çok makbule geçer.
Şuan bulunduğum yerde tek diş çekiyor hocam 17 Mbps simetrik hız alıyorum. Yarın atıcam4.5 g hız testi atar mısınız? speedtest... hızı şu an kaç yapıyooparatörü de belirtirseniz çok makbule geçer.
Valla şavomi diyorum af buyur diyorlar açıklıyorum. Zaten bilenler ver bi bakayım ya diyorlar. 4G Kalitesi Turkcell ve Tt'de çok güzel Vodafone çok ağır. Kulaklık olayıda global rom hariç diğer tüm romlarda güzel.markasını sorupda sonra şami nasıl? diyenlere kızıyor musun? kardeşim çok kızıyor onda yok o ziyami diyor...
4g5 deneyimi nasıl? kulaklık deneyimi nasıl?
Hayır her güncellemede cihaz daha stabil oluyor.Bende bayramda satın almayı düşünüyorum [emoji4] Şu aralar zaten 64 gb olanı 1200 lira gibi. Benim merak ettiğim son güncellemelerde telefon da sıkıntı oluyor mu?
gt-s5360'ı aratmasın da ace 4'ün sesi rezalet maxipls5 daha rezildi...Valla şavomi diyorum af buyur diyorlar açıklıyorum. Zaten bilenler ver bi bakayım ya diyorlar. 4G Kalitesi Turkcell ve Tt'de çok güzel Vodafone çok ağır. Kulaklık olayıda global rom hariç diğer tüm romlarda güzel.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayır her güncellemede cihaz daha stabil oluyor.