Umut Çelik
Dekan
Ben alacak olsam mi band 5 alırım muhtemelen.ya aslindabmi band 5 cok daha aliniyor ve cok populer izledigim bir video fit 2 de birinde 2 mesaj gelsiginde en son gelen mesaj gorunup cevaplaniyor galiba öyle gormustum
Ben alacak olsam mi band 5 alırım muhtemelen.ya aslindabmi band 5 cok daha aliniyor ve cok populer izledigim bir video fit 2 de birinde 2 mesaj gelsiginde en son gelen mesaj gorunup cevaplaniyor galiba öyle gormustum
Xiaomi Mi Band 5, Kişisel Etkinlik (PAI) puanınızı da hesaplayabilecek. PAI, kalp atış hızı üzerinden hesaplanıyor ve size her hafta fiziksel aktiviteniz hakkında fikir veriyor. Haftada 100 veya daha fazla PAI puanına sahipseniz aktif bir yaşam tarzınız olduğu söylenebilir bu yazıyor ben ilk başta nfc ile alaklaı zannettimpeki mi band 5 de pai ne oluyor ben pek anlamadim o olayi
Ben alacak olsam mi band 5 alırım muhtemelen.
bu arada uygulamada fazla arayüz yok haberiniz olsun mi fit in apk sını kurarsanız efsane arayüzler var birde cihazı ilk aldıgında güncelleme 20 dk sürüyor o biraz sıkıcıya aslindabmi band 5 cok daha aliniyor ve cok populer izledigim bir video fit 2 de birinde 2 mesaj gelsiginde en son gelen mesaj gorunup cevaplaniyor galiba öyle gormustum
Pai oymuş yani tamam ben sadece neyin olduğunu bilmiyorumuşum.Xiaomi Mi Band 5, Kişisel Etkinlik (PAI) puanınızı da hesaplayabilecek. PAI, kalp atış hızı üzerinden hesaplanıyor ve size her hafta fiziksel aktiviteniz hakkında fikir veriyor. Haftada 100 veya daha fazla PAI puanına sahipseniz aktif bir yaşam tarzınız olduğu söylenebilir bu yazıyor ben ilk başta nfc ile alaklaı zannettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada uygulamada fazla arayüz yok haberiniz olsun mi fit in apk sını kurarsanız efsane arayüzler var birde cihazı ilk aldıgında güncelleme 20 dk sürüyor o biraz sıkıcı
kusura bakma yanlış soyledım apk olayı şuydu orjınal olanda olmayan bazı ozellıkelr apk sında vardı mi band 5 watchfaces uygulama adı duvar kagıdı içinPai oymuş yani tamam ben sadece neyin olduğunu bilmiyorumuşum.
Apk derken apk değil de duvar kağıdı uygulamaları var oradan da değiştiriliyor.
BİR ŞEY SORUCAĞIM bileklikden kurabiliyor musun alarmı ? bir de akıcı mıFit 2 kullanan biri olarak memnunum açıkçası. Hediye geldi. Tabi Mi Band 5 de iyi bir tercihdir.
Realme watch olabilir.ya aslinda butcem 500 tl de ne yapsam
daha iyileri var midir acaba fit 2 ya da mi band 5 den
Kurulmuyor bileklikten.BİR ŞEY SORUCAĞIM bileklikden kurabiliyor musun alarmı ? bir de akıcı mı
gps var heralde mi band 5 de bir de nfc de var galiba ama nfc yi tam bilmiyorumKurulmuyor bileklikten.
Nfc yok.gps var heralde mi band 5 de bir de nfc de var galiba ama nfc yi tam bilmiyorum
yurt dışında var galibaNfc yok.
Bazı modellerde vardı. Yurtdışındakilerde sanırım.yurt dışında var galiba
versus diye bir karşılaştırma sitesi var mi band 5 vs fit 2 yaptım mi band 5 daha iyi diyorBazı modellerde vardı. Yurtdışındakilerde sanırım.
Şu videoyu da bir izleyin. Moderatörümüz atmanda sıkıntı olmaz dedi.versus diye bir karşılaştırma sitesi var mi band 5 vs fit 2 yaptım mi band 5 daha iyi diyor
Samsung Galaxy Fit2 vs Xiaomi Mi Band 5 : Aralarındaki fark nedir?
Xiaomi Mi Band 5 ile Samsung Galaxy Fit2 arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve fitness takipçileri sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com
Neye karar verdiniz?izledim zaten
Always on Display çok çeldirici bir özellik benim için.Kısaca kıyaslıyorum:
Mi band 5 avantajları :
barometre var.
yüzme için kulaç sayısı var.
kilo takip özelliği mevcut
darbe tanıma özelliğine sahip
kablosuz şarj edilme
akıllı alarm var
haraketsizlik uyarısı mevcut
vücut kitle endeksi takip eder
giriş kodu var.
gps var.
samsung galaxy fit 2 avantajları:
always on display var
su alımı takibi var
(diğerleri ortak ikisinde de var )
mi band 5 daha çok özellikli ama ben ekranı nedense çok
beğenemedim ve oval olmasını çok beğenemedim o kadar .
aynen benim içinde bir de ekran yüzleri indirebiliyosun felanAlways on Display çok çeldirici bir özellik benim için.
tam emin olamadım hala sanırım mi band 5 alıcağım ama tam emin değilim halaAlways on Display çok çeldirici bir özellik benim için.