bi sorum var alarmı bileklik üzerinden kurabiliyor muyuz ? ve geçişler falan akıcı mıMi band 5 kullanıyorum sorun varsa alabilirim
Bildiğim kadarıyla yok kullananlar da bir söylesin.bi sorum var alarmı bileklik üzerinden kurabiliyor muyuz ? ve geçişler falan akıcı mı
dostum aldigin zaman bana da soyler misin ben de alayim sen ne zaman almayi dusunuyorsun ve kararin ne olur ? tahminiBildiğim kadarıyla yok kullananlar da bir söylesin.
Ben de ikisi arasındayım. Benim mi band 4 ü kardeşime verip bunlardan birini alacağım
Ben ne zaman alırım bilmem belki 1 ay sonra.dostum aldigin zaman bana da soyler misin ben de alayim sen ne zaman almayi dusunuyorsun ve kararin ne olur ? tahmini
youtube da hep yabancı kanallar gördum ve acikcasi pek bir şey analamdim türk kanali olarak bulamadim sadece sonlarda az bi karşilastirmislar. bende 1 2 ay sonra alirim. cok kararsiz kaldim yani .Ben ne zaman alırım bilmem belki 1 ay sonra.
Mi band 4 üm var onu kardeşime vermeyi düşünüyorum.
Fit2 yi beğendim karşılaştırmalarını izledim mi band 5 ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aralarından bilemiyorum zor biraz seçmem.
Gecişler akıcı takılma donma yaşamadım 2 haftadır saat üzerinde 3 seçenek hazır alarm kalıpları var onları işaretlediğin zaman 3 şeçenekle ayarlayabiliyosun daha fazlası için mi fit itsyorbi sorum var alarmı bileklik üzerinden kurabiliyor muyuz ? ve geçişler falan akıcı mı
Fit2 çok yaygın değil anladığım kadarıyla.youtube da hep yabancı kanallar gördum ve acikcasi pek bir şey analamdim türk kanali olarak bulamadim sadece sonlarda az bi karşilastirmislar. bende 1 2 ay sonra alirim. cok kararsiz kaldim yani .
Aynısı mi band 4 de.Gecişler akıcı takılma donma yaşamadım 2 haftadır saat üzerinde 3 günlük hazır alarm kalıpları var onları işaretlediğin zaman 3 gün ayarlayabiliyosun daha fazlası için mi fit itsyor
aynen çok yaygin degil sebebini anlamadim ama karar verdigin zaman bana da söylersen çok sevinirim .Fit2 çok yaygın değil anladığım kadarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynısı mi band 4 de.
Alarmlar mi band 5 ile 4 için aynıymış.aynen çok yaygin degil sebebini anlamadim ama karar verdigin zaman bana da söylersen çok sevinirim .
cunku aşşırı kararsizim ama birazcık gonlum fit 2 den yana .
mi band 5 cikmadigi zaman tv programinda ya da dısarida hep kollarinda mi band 4 vardi mi band 5 cikinca daha cok satildiMi band 5 daha yaygın desteğide cok fazla
Fazla bir fark yok zaten yeni cihaz alacaklar 5 alsınlar 4 olanların değiştirmesine grek yok ufak farklar var batarya şarj etme olayı ekranı az daha genişletmişler vs ben daha önc band serisi kullanmadığım için direk 5 aldımAlarmlar mi band 5 ile 4 için aynıymış.
Ben belki de değiştirmem mi band 5 te çok büyük bir değişim yok.
dostum biraz baktimda samsung galaxy fit de iti fit 2 ile arasindaki fark fit alimunyum malzemete sahip ve darbeye sağpamlık var ama biraz daha pahalı hangisi daha iyi senceAlarmlar mi band 5 ile 4 için aynıymış.
Ben belki de değiştirmem mi band 5 te çok büyük bir değişim yok.
Fit vs fit2 mi yani?dostum biraz baktimda samsung galaxy fit de iti fit 2 ile arasindaki fark fit alimunyum malzemete sahip ve darbeye sağpamlık var ama biraz daha pahalı hangisi daha iyi sence
evet dostumFit vs fit2 mi yani?
Fit2 daha yeni bir kere. Fit daha pahalı. Bence 600 tl ye çıkılıp da bileklik almak saçma.evet dostum