Android güncelleme işini hallettim çok şükür. başka bir sorunum daha var tronsmart Spunky Beat tws kulaklık almıştım. Telefonumla eşleştirdim mikrofon sesim gayet güzel karşıya gidiyordu 2 hafta güzel bir şekilde kullandım. Daha sonrasında sesim karşıya baya baya kısık gitmeye başladı. Kulaklıkları resetledim düzelmedi. Telefon bluetooth ayarlarını resetledim yine düzelmedi. Forumlara baktım mutlak sesi devre dışı bırak seçeneğini denedim yine düzelmedi. Ses kaydedicisinden sesimi kaydettim mikrofondan sesimi gayet güzel kaydediyor. Yani sadece telefon görüşmesinde mikrofonda sıkıntı oluyor. Kulaklıkları farklı 2 telefonda eşleştirdim onlarda gayet güzel çalışıyor mikrofon sesi karşıya gayet net bir şekilde gidiyor. Tekrar benim telefonumla eşleştirdiğimde görüşme yaptığımda yine kısık gidiyor.Bu garip sorunu bilen var mı acaba. Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
sayenizde hallettim teşekkür ederimÖyle olmaz ki. Güncellemeleri sırayla yüklemeniz gerekiyor. İkisi ayrı paket. Aynı anda yapamazsınız. Siz sırayla güncelleyin büyük ihtimalle gelir Android 10.