Soru Xbox'daki Save Pc'de Çalışır Mı?

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Yarın bilgisayar alıyorum. Xbox One S'de oynadığım Skyrim SE'ye bilgisayardan devam etmek istiyorum yine gamepass ile alabilirim yeterki save dosyam çalışsın.
(an itibariyle 92 saat)

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,762
Gamepass sisteminde Ultimate paketini alırsanız save dosyanız konsol ve pc arasında aynı şekilde devam eder. Ama farklı bir platformdan örneğin Forza Horizon 4 gamepass üzerindeki save steam versiyonunda devam etmez. Yani ya microsoft store üzerinden aldığınız veya gamepass üzerinde oynadığınız oyunun save dosyası bulutta ortaktır.

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Aynı oturumu kullandığınız sürece save'ler buluta kayıt edilecektir. Yani bilgisayardan olduğunuz yerden devam edebilirsiniz, fakat modetaörümüzün dediği gibi steam versiyonundan oynarsanız save'leriniz gelmez.

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Gamepass sisteminde Ultimate paketini alırsanız save dosyanız konsol ve pc arasında aynı şekilde devam eder. Ama farklı bir platformdan örneğin Forza Horizon 4 gamepass üzerindeki save steam versiyonunda devam etmez. Yani ya microsoft store üzerinden aldığınız veya gamepass üzerinde oynadığınız oyunun save dosyası bulutta ortaktır.
Teşekkür ederim ultimate almıştım.PC için bir daha almama gerek var mı aynı gamepass oluyor mu?

fortekno

Asistan
Reaksiyon puanı
189
Yeniden almanıza gerek yok, aynı hesap ile devam edebilirsiniz.