Xbox 360 Hakkında Soru

selcukyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Bir konsol almak istiyorum. Sahte oyunlar daha iyi çalıştığı için ve daha stabil olduğunu duyduğum için xbox360 almaya karar verdim. Bir tane 2. el buldum onu almak istiyorum birkaç sorum olacak:

1- Sanırım bazı modellerinde hiçbirşey yapmadan sahte oyun çalıştırabiliyormuşuz o model hangisi? Tavsiye eder misiniz o modeli?

2- Sanırım online oyun için gold uyelik gerekiyormuş. Gold uyeligin fiyatı ne kadar?

3- Sahte oyun oynayanlar cezalandırılıyormuş sanırım. Bu doğru mu? Ceza ne oluyor?

4- Kinect ve jtag isimli aygıtları varmış sanırım bunlar geçten gerekli mi ve işe yarıyor mu?

5- Mesela 4GB modelini alırsam bunu arttırabilir miyim hard disk vs. ile ek yazılım gerekmeksizin ? Birde daha önce konsol almamıdığım için soruyorum bu 4GB sadece save dosyası mı? Kolay dolar mı?

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

BrokenNecklace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1- Öyle bir model yok
2-Gold üyeliği yanılmıyorsam sadece Xk3y uygulanmış makinelerde kullanabilirsin,onun dışında kırdırılmış cihazlar online oynatmaz.Ücreti hakkında bilgim yok
3-Ceza yok ama girmeye çalışırsan ban yersin
4-Kinect senin hareketlerini algılayan bir aparat.bence oynayabileceğin çok oyun olmadığı için gereksiz ama star wars falan zevkli oluyor diyorlar.Jtag ise cihazı kırdırma yöntemlerinden biri (FW,Jtag,Xk3y),bence en rahatı çünkü hddden oyun oynayabiliyorsun,dvdlerle uğraşmıyorsun.
5-Harddisk alıp yükseltebilirsin.4 GB yetmez.

selcukyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1- Öyle bir model yok
2-Gold üyeliği yanılmıyorsam sadece Xk3y uygulanmış makinelerde kullanabilirsin,onun dışında kırdırılmış cihazlar online oynatmaz.Ücreti hakkında bilgim yok
3-Ceza yok ama girmeye çalışırsan ban yersin
4-Kinect senin hareketlerini algılayan bir aparat.bence oynayabileceğin çok oyun olmadığı için gereksiz ama star wars falan zevkli oluyor diyorlar.Jtag ise cihazı kırdırma yöntemlerinden biri (FW,Jtag,Xk3y),bence en rahatı çünkü hddden oyun oynayabiliyorsun,dvdlerle uğraşmıyorsun.
5-Harddisk alıp yükseltebilirsin.4 GB yetmez.

Merhaba,
Cevaplarınız için teşekkürler ancak kullanan arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre:

2- sahte oyun ile 3 yıldır multiplayer sorunsuz oynmuyormuş.
3- ceza alma şansı varmış ama herkes almıyormuş. (alınca 1 hafta giremiyormuşsun)

1-4-5 ve için teşekkürler. O zaman bence de kinect gereksiz. Alıp JTAG ile kırdıracağım. Bir de sizce hangi modelini alıyım? Hangisini önerirsiniz? Farkları neler?

Ayrıca bana şu modelde kırdırmak gerekmiyor dediler ama yanlış olabilir:
xbox-36000.jpg

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende o modelden var kirdirmak gerekmiyor diye bisi yok yazilim ile kiriyorlar cihaza chip falan takilmiyor bunun adi fw yontemi kotu yani devamli dvd ile oyun alman gerekli ve takdir edersin ki oyun hem kolay bulunmuyor hemde her oyuna 8-10tl gibi bi para ve riyorsun... Jtag yontemi ile cihaza bi chip takiyorlar bu sayede hdd e oyun atip oradan calistirabiliyorsun en uygun yontem bu bence begenmedikce sil yenisini yukle kontrol sende... Bu islemi yaklasik 100 tl ye yapip 5-6 oyun veren yerler var tabi burada site adi veremem ama bakirkoye bak diyeyim orada baya bu isi yapanlar var... Bence yaptir jtag kafan rahat etsin karar senin... Bu arada multiden oynarsan dedigin gibi ban yeme ihtimalin var ama kesin yersin diye bisi yok yersen sonsuza kadar da olabilir 1 haftada diye biliyorum ayrintisini bilmiyorum... Bu arada benim cihaz fwli ama bakirkoye goturemedigim icin zira 10 gundur yuruyemiyorum saglik sorunlari yuzunden gorurebilsem jtag yaptirirdim...

gokhango

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim elimde fwli xbox 360 vardı yeni elden çıkardım. epeydir online oyun oynadım banlanmadım. Dezavantajı oyunları internetten indiriyorsun çift katmanlı belli dvd lere
yazdırman gerekecek. Bazen oyunun yarısında okunamdı diyor. Dvd yi oyunun başında kullanıyor sonra hdd den rahatsız etmiyor.
Kırdırmaktan çok gitti gidiyor gibi sitelerde kırılmış versiyonlarını oyunları ile satıyorlar.

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla ben cift katmanli dvd bulamadim ama bulsanda liteon marka belli kodlu dvdler yazdirabilio diyolar siz yazdirdiysaniz bilemiyorum ama besiktasta bi yerden alisveris yaptim ve netten arastirdigim kadariyla biyle diyorlar sizin dvd-rw markaniz nedir?