Soru X3 Pro Isınma ?

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Poco x3 pro acaba nasil performansı alsam güzel cihazmı 3 sene gideri varmı sizce ?
Birde ısınma durumu nasıl 50° geçiyor diyen var 60 derece diyen gördüm acaba gerçekten o kadar ısınıyormu birisi yardımcı olabilirmi?

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,490
Bu konuda bir bilgim yok ama 50-60 dereceyi görüyorsa dediğiniz gibi 3 sene sonrasını görebileceğini düşünmüyorum.
Isınıyor mu ısınmıyor mu bir bilgim yok, eğer o derecelere çıkıyorsa ciddi anlamda sıkıntı olur diye düşünüyorum.

ilkerdkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Poco x3 pro acaba nasil performansı alsam güzel cihazmı 3 sene gideri varmı sizce ?
Birde ısınma durumu nasıl 50° geçiyor diyen var 60 derece diyen gördüm acaba gerçekten o kadar ısınıyormu birisi yardımcı olabilirmi?

Performansı gayet güzel şuanda 120 Hz de ve yaklaşık 1 saattir kullanıyorum batarya sıcaklığı 37°, CPU sıcaklığı 45°.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Poco x3 Pro kullanıyorum 2 aydır eğer alacaksan miui 12 den miui 12.5 güncellemesini sakın yapma çünkü telefonda fps drop sorunları ve ısınma sorunu yaşamaya başladım haberin olsun oyun konusunda hiç bir sıkıntısı yok ve 4 sene güncelleme alacak bu cihaz miui 16 arayüzüne kadar yani 4 sene güncel kalacak ve android 13e kadar alacak 4 sene gider