Wowexec.exe

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Arkadaşlar merhaba. Bazen bilgisayar durduk yere kasılmaya başlıyor. Hemen görev yöneticisini açıyorum. Wowexec.exe adında bir dosya çalışıyor. Görevi sonlandır diyince bilgisayar kendine geliyor. İşin enteresan kısmı, bilgisayarı formatladıktan hemen sonra yani herşey sıfırken de oluyor bu. Acaba neden olabilir. Yardımcı olursanız memnun olurum

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar merhaba. Bazen bilgisayar durduk yere kasılmaya başlıyor. Hemen görev yöneticisini açıyorum. Wowexec.exe adında bir dosya çalışıyor. Görevi sonlandır diyince bilgisayar kendine geliyor. İşin enteresan kısmı, bilgisayarı formatladıktan hemen sonra yani herşey sıfırken de oluyor bu. Acaba neden olabilir. Yardımcı olursanız memnun olurum

16 bitlik eski sürüm programların xp ye uyumunu sağlayan bir programcık.İşletim sisteminiz xp herhalde korkmanıza gerek yok.Eski programlarınızı güncelleyin yada kullanmıyorsanız kaldırın.:hammer:

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
wowexec.exe is a part the operating system, and supports the use of 16-bit processes within Windows NT, 2000, XP and later version of Windows.Bu dosya önemli bir uygulamadır ve bilgisayarınızın sorunsuz ve güvenli çalışması için kaldırılmamalıdır.
Sistem dosyası endişeye gerek yok.Kaldırmayın Bilgisyarın sağlıklı çalışması için gerekli yani.Olmazsa olmaz.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Arkadaşlar sağolun yardımlarınız için. Teşekkür ederim