fifacıkardeş
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 36
arkadaşlar pes oyununu açamadığım için dün yardım etmiştiniz şimdi başka bir sorunum var,oyunu açıyorum oynamaya başlıyorum,işlemci sıcaklığı yaklaşık 80 derece,ekran kartı ise 75-78 arası değişiyor,fanlar tüm gücünde çalışıyor,yaklaşık 100 fps veriyor ve oyunumu keyifle oynuyorum,ama oyunu kapattığımda bilgisayar garip şeyler yapmaya başlıyor,uygulamalar kapanmıyor,görev yöneticisi yanıt vermemeye başlıyor ve en sonunda mavi ekran
hata olarak ise bir çok kez page fault in nonpaged area bir kere ise video tdr failure hatası aldım.ekran kartı sürücüsünü sildim ve yeniden kurdum.ama sonuç değişmedi,sizce ne yapmalıyım?
özellikler:i5 11400h,rtx 3050,16gb 3200mhz ram,crucial 500 gb nvme ssd pc modeli:Excalibur G770
minidump dosyasını incelediğimde hata veren tek dosya ntoskernel.exe yani sanırım windows çekirdeği,gereken bilgileri verdiğimi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
not:arkadaşlar şimdi bir şey daha farkettim görev yöneticisini açtığımda çalışan uygulamaları gösteriyor ancak logolarını göstermiyor ve bir kaç saniye sonra görev yöneticisi yanıt vermeyi durdurdu diyor ve kapanıyor.

özellikler:i5 11400h,rtx 3050,16gb 3200mhz ram,crucial 500 gb nvme ssd pc modeli:Excalibur G770
minidump dosyasını incelediğimde hata veren tek dosya ntoskernel.exe yani sanırım windows çekirdeği,gereken bilgileri verdiğimi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
not:arkadaşlar şimdi bir şey daha farkettim görev yöneticisini açtığımda çalışan uygulamaları gösteriyor ancak logolarını göstermiyor ve bir kaç saniye sonra görev yöneticisi yanıt vermeyi durdurdu diyor ve kapanıyor.
Son düzenleme: