World of Warcraft 2'yi Beklemeyin

Alengirli

Dekan
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Yeni ek paket ile birlikte geliştireceğiniz 70. seviye Death Knight ile ne kadar süre oynayabileceğinizi merak ediyorsanız, haberimizi okuyun.


Blizzard, sır gibi sakladığı yeni devasa online projeleri hakkında bir ipucu daha verdi; yeni oyun Warcraft evreninde geçmeyecek. Oyunun kesinlikle Azeroth ile alakalı olmayacağını belirten Blizzard CEO'su Mike Morhaime, yeni oyunla birlikte World of Warcraft'ı yerinden etmeyi düşünmediklerini, farklı bir devasa online oyun deneyimi geliştirdiklerini ve bu oyun çıktığında hala WoW'un popüler olarak kalacağını umduklarını açıkladı.



wow-orc1224406883.jpg


Böylece Wrath of the Lich King'in sonrası ile ilgili tereddütleri olan emektar WoW'cuların da yüreğine su serpildi. Diğer bir deyişle, 70. seviye Death Knight'ınızı gönül rahatlığıyla geliştirmeye devam edebilirsiniz; çünkü World of Warcraft fırtınası daha uzun yıllar devam edecek.

:: World of Warcraft'ı ne zamana kadar oynamayı düşünüyorsunuz?

Yazan : Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

Stone

Profesör
Katılım
21 Temmuz 2008
Mesajlar
2,773
Reaksiyon puanı
10
Puanları
38
Şahsen World of Warcraft'ı oynamamın sebebi "Warcraft" romanından uyarlanması ve bu romanın içine bizimde dahil olmamız.Warcraft serisini oynayan çoğu oyuncuda bu sebepten dolayı oynuyor zaten.Yeni oyun ne derece tutulur ve güzel bi hikayesi olur tartışılır. :)
 

nsglc

Öğrenci
Katılım
14 Ekim 2007
Mesajlar
84
Reaksiyon puanı
7
Puanları
8
bildiğim kadarı ile romanlar warcraft oyunlarından uyarlama
 

DogukanDogu84

Profesör
Katılım
4 Ocak 2007
Mesajlar
1,686
Reaksiyon puanı
9
Puanları
38
WOW hiç oynamadım, oynamayı da düşünmüyorum.Fenerli, büyülü oyunları sevmem. :)
 
Üst