Wolfenstein 2009 Takıldım, Yardım Lütfen!!!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar, oyunda geldiğim bölümde karşıma bu robot kılıklı nazi askeri çıkıyor. öldürmeyi bir türlü beceremiyorum. kurşunlarım bitiyor ama nafile... üzerime lazer gibi bir silahla saldırıyor. ne yapmam gerekiyor? bilen biri yardım etsin lütfen.:huh:

bir de bu bölüm oyunun tam olarak neresi? ortası mı, sona doğru mu?

şimdiden teşekkürler.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Robotun bir sağ ve solunda yanan şeylere ateş et sonra arkasında yanan bir şey çıkacak ona ateş et öyle ölüyor.
Etikettekilerin anlamı ne yav insanlar arama yaptıklarına boş yere yer kaplayacak

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Robotun bir sağ ve solunda yanan şeylere ateş et sonra arkasında yanan bir şey çıkacak ona ateş et öyle ölüyor.
Etikettekilerin anlamı ne yav insanlar arama yaptıklarına boş yere yer kaplayacak
Evet bu şekilde geçebilirsin zamanı yavaşlatırsan dahada rahat geçersin

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz gibi yaptım oldu.:)

konuyu istediğin gibi düzenleyebilirsin. benim için sorun olmaz. gece biraz aceleye geldi.

yalnız şimdi de burada takıldım:

bu dönüşen naziyi bir türlü yok edemiyorum. hızı yavaşlatma da işe yaramıyor. melee atack yap diyor ama olmuyor. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

normalde böyle yardım alarak oyun bitirmek adetim değildir ama naparsın???

musti38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende oyunun %70 inde kaldım nazilerden 3 tanesi birden geliyor zamanı yavaşlatıyorum veya görünmez oluyorum yinede olmuyor en son 1 tanesi kalıyor.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
aradığım çözümü youtube da buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=MhAnOF2U-6I

allah razı olsun bu oyuniçi videoları youtube a yükleyenlerden. oyunda nerde takılırsanız, bölüm ismi ile arama yapın, çıkan videolarda mutlaka vardır çözümü.:)

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
allah razı olsun bu oyuniçi videoları youtube a yükleyenlerden. oyunda nerde takılırsanız, bölüm ismi ile arama yapın, çıkan videolarda mutlaka vardır çözümü.

Yardım alarak oyun bitirmek hiç güzel bişey olmasa gerek..

Ben God of War: CoO' da takılmıştım..O yerde tam 2.5 saat uğraştım ama yine de geçtim.. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Yardım alarak oyun bitirmek hiç güzel bişey olmasa gerek..

Ben God of War: CoO' da takılmıştım..O yerde tam 2.5 saat uğraştım ama yine de geçtim.. :)
evet haklısın. benim de normalde yaptığım birşey değil. ancak oyun mantığına alışamadım tam olarak. bir de çok tutkunu olduğum bir oyun değil. bitirmek için oynuyorum. eğer CoD, MoH gibi bir oyunda takılsam değil 2 saat 2 ay bile uğraşırım. mesela yıllar önce MoH Allied Assault oyununda Snipers Last Stand diye bir bölümde takılmıştım. ara ara sürekli oyuna girip deneme yapıyordum. çıkmam iki ay sürdü. :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sende oyun hata veriyor. sistemin kaldırmıyor olabilir. zaten 640x480 çözünürlükte oynuyorsun.

egesea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sende oyun hata veriyor. sistemin kaldırmıyor olabilir. zaten 640x480 çözünürlükte oynuyorsun.
iyide benim sistemim intel pentium dual.core.CPU.E5200.@2.50 ghz.2.0gb ram.ati rodeon hd 3400 series bu oyunu kaldırmıyomu yoksa anlamadım

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
iyide benim sistemim intel pentium dual.core.CPU.E5200.@2.50 ghz.2.0gb ram.ati rodeon hd 3400 series bu oyunu kaldırmıyomu yoksa anlamadım
normalde sistemin kaldırması lazım. ama 640x480 de oynaman tuhaf. sen mi öyle ayarladın.?

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
1 seneye yakındır beklediğim bi oyundu ama malesef ilkinin yanında 5 para etmez,sadece görselle iş olmuyo ne heyecanı kalmış oyunun nede bi zorluğu sonunda sende anlayacaksınki hayal kırıklığı.Ben son herifi öldürdükten sonra daha oyun devam edecek sandım çünkü o kadar kolaya öldüki bu oyunun sonu olamaz dedim ilk wolfun yanından bile geçemez

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben sevdim. ilk oyunu sevmemiştim. aynı kale içinde dön allah dön. mekan değişmek güzel. ama bunda da aynı harita da oynuyoruz sürekli. ben biraz NFS Most Wanted a benzettim bu yönüyle. aynı ordaki gibi safe house lar var, upgrade var... bir aşamadan diğer aşamaya geçerken illa aynı yolları zilemek sıkıcı olabiliyor.

badboys07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben oyunu kurdum multıplayer calısıyor ama sıngle player calısmıyor su hatayı verıyor WOLF2.EXE APPVER:0.91.25.7022 wolfensteın SP fınal oyununda basına gelen varmı boyle bana yardımcı olun lutfen 3 haftadır ugrasıyorum crack ları ındırdım denedım hıc bırı olmuyor... lutfen bılen bırı yardım etsın

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
aradığım çözümü youtube da buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=MhAnOF2U-6I

allah razı olsun bu oyuniçi videoları youtube a yükleyenlerden. oyunda nerde takılırsanız, bölüm ismi ile arama yapın, çıkan videolarda mutlaka vardır çözümü.:)

Yaaa tabii. Oynadığım tüm oyunları sonunu merak edip oynuyorum. Alone in the Dark 5'te son bölümlerde takılmıştım. İzledim youtube'dan ve oynamadım :D Kaldırdım oyunu sonra da. Ne de olsa sonunu gördüm...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
arkadaslar ben oyunu kurdum multıplayer calısıyor ama sıngle player calısmıyor su hatayı verıyor WOLF2.EXE APPVER:0.91.25.7022 wolfensteın SP fınal oyununda basına gelen varmı boyle bana yardımcı olun lutfen 3 haftadır ugrasıyorum crack ları ındırdım denedım hıc bırı olmuyor... lutfen bılen bırı yardım etsın
Farklı bir yerden tekrar kurmayı dene oyunda olabilir

frht_frht

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar ben bi tankın olduğu yere geldim tankın hemen yanında bi kamyonet var garaj gi yerde.tank sürekli ateş ediyor tankın önündeki alanda beş altıo tane patlatmak zorunda olduğum kutular var bunların hesini patlatıyorum kamyonun yanına gidiyorum fakat hiç bir şey yok ama ok orayı gösteriyor nasıl geçicem burayı ?

bu arada benim oyun rusça ing. yapamadım :(:)

ray killer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya hani hospital bölümü vr 2 lazer kılıçlı nasiyi kovalıoz yptm ama duvarda takıldm.hani bi yeri patlatıo da enerji kalkanlı duvar çıkıo nası yapcz orayı biliosanız söleyin

kerem2018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selamlar. Arkadaşlar Downtown west bölümünü geçebilen arkadaş var mı? geçtiyse ayrıntılı tarif edebilirmi acaba ?

---------- saat 20:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:39 eklenmişti ----------

Downtown West bölümünü geçebilen arkadaş var mı acaba? tankların sürekli ateş ettiği yer. ayrnıtılı anlatabilirmisiniz?

wolfenstein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimalle senin aldığın cd de sorun var sen orjinal cd al vede iyi bilen birine yüklet.

---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

O zaman sen boşuna uğraşma açmaz oyunu

wolfenstein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ikisinde bitirdim bence wolfenstein1,2den 10 kat daha güzeldi wolfenstein 1 de bi zorluk vardı nasıl olacak vardı bunda git adamları öldür geç oh ne ala.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Konu hortlattığım için özür.

oyunun son bölümlerinde takıldım.

bu herife ateş ediyorum aşağı düşüyor. görev tamamlandı yazıyor. görev olarak "destroy machine" yazıyor. ilerdeki ışığın içine giriyorum, sanırım beni yukarı çekmesi gerekiyor. ama çekmiyor.

wolf22011042421380848.jpg