Froseth
Profesör
Sistemi ilk aldığımda hevesle yüklediğim oyunlardan biriydi ama bir kaç sıkıntı yüzünden silmek zorunda kaldım o zaman nefret etsemde şimdi yeniden yükledim. Yan görevler dahil kaç saatte biter ortalama?
Bitiyor.eee bitmiyor bildğiim kadarı ile oyun![]()
ne bilmim oynayanlar aşırı seviyo.Bitiyor.
İkinci oyununu almıştım zamanında çok uygun fiyata sistemim kaldırmamıştı şimdi sistemimde sorun yaratmayacağı için tadını çıkara çıkara bitirip sonra ikinci oyunu oynayacağım. En yakın boş zamanımda diziyi bitirmek istiyorum. Kitaplarını almayı düşündüm fakat maalesef okuma alışkanlığım olmadığından almadım ama alıp okumayı çok istiyorum beğenirsem bütün seriyi bitiririm büyük ihtimalle.Oyunu, tüm yan görevler dahil tadını çıkara çıkara oynadım. Arada manzaraları seyrettim. Arada yeni yerler görmek için Roach ile gezdim. DLC paketleri ile birlikte 100 saatte bitti. Ancak dizinin ilk sezonunu yeni bitirmiş birisi olarak finallerden sonra kitapları yeniden okuyup oyunu da baştan oynayacağım. İlk ikinci oyundan başlayacağım ama. Sende ikinci oyunu oynamadıysan, muhakkak öneririm.
İkinci oyunu sonra oynarsan, bir romanın sonundan başlayıp başına gitmiş gibi olursunİkinci oyununu almıştım zamanında çok uygun fiyata sistemim kaldırmamıştı şimdi sistemimde sorun yaratmayacağı için tadını çıkara çıkara bitirip sonra ikinci oyunu oynayacağım. En yakın boş zamanımda diziyi bitirmek istiyorum. Kitaplarını almayı düşündüm fakat maalesef okuma alışkanlığım olmadığından almadım ama alıp okumayı çok istiyorum beğenirsem bütün seriyi bitiririm büyük ihtimalle.
Bunu bilmiyordum o zaman Witcher 3 kalsın ikinci oyununun yüklenmesini başlattım. İkinci oyunun oynanış süresi yorumlara bakılırsa 20 saat gibi bir süre. 15 Günlük tatilimi sadece Witcher'a ayıracağım.İkinci oyunu sonra oynarsan, bir romanın sonundan başlayıp başına gitmiş gibi olursunİkinci oyunu sonradan oynamanın bir manası kalmaz yani. İkinci oyun özellikle karakterleri ve hikayeyi tanımana yardımcı oluyor. Direkt üçünü oyundan başlarsan zorlanabilirsin. Zaten ikinci oyundan karakterler çok var üçünü oyunda. Hem ikinci oyundaki save dosyanı üçüncü oyuna aktarıp, oradan verdiğin kararların üçüncü oyuna etki etmesine de izin veriyorsun ki müthiş bir olay bence.
Yan görevlerle birlikte 20-30 saat arası diyebilirim. Sürekli ana hikayeden gitmeyip yan görevlerle karakteri güçlendirmeye bakın. Ben ilk oynadığımda direkt ana hikayeden gidiyordum ikinci oyunda bir süre sonra karakterin gücü yetmemeye başladı. Elinizdeki kılıçları ve kıyafetleri güncelleyin ve bakımını yapın sık sık. Canavarlardan ve insanlardan düşen her şeyi alın en kötü satarsınız.Bunu bilmiyordum o zaman Witcher 3 kalsın ikinci oyununun yüklenmesini başlattım. İkinci oyunun oynanış süresi yorumlara bakılırsa 20 saat gibi bir süre. 15 Günlük tatilimi sadece Witcher'a ayıracağım.
Witcher 3'ün GOTY versiyonunun olması belirttiğiniz save dosyasını aktarma olayına sorun çıkartırmı?Yan görevlerle birlikte 20-30 saat arası diyebilirim. Sürekli ana hikayeden gitmeyip yan görevlerle karakteri güçlendirmeye bakın. Ben ilk oynadığımda direkt ana hikayeden gidiyordum ikinci oyunda bir süre sonra karakterin gücü yetmemeye başladı. Elinizdeki kılıçları ve kıyafetleri güncelleyin ve bakımını yapın sık sık. Canavarlardan ve insanlardan düşen her şeyi alın en kötü satarsınız.
Hayır. Oyunun kendi olayı bu zaten. GOTY edition anlamı şudur, her yıl "yılın oyunu" kazananı olur. Kazanan oyun GOTY edition olarak adlandırılır. Temelde pek bir fark yok yani. Kozmetik falan eklenir genelde.Witcher 3'ün GOTY versiyonunun olması belirttiğiniz save dosyasını aktarma olayına sorun çıkartırmı?
Yanında iki tane dlc veriyorlardı ondan merak ettim.Hayır. Oyunun kendi olayı bu zaten. GOTY edition anlamı şudur, her yıl "yılın oyunu" kazananı olur. Kazanan oyun GOTY edition olarak adlandırılır. Temelde pek bir fark yok yani. Kozmetik falan eklenir genelde.
Heart of Stone ve Blood and Wine DLC paketleri var ancak bu save dosyasını aktarmada sorun değil. Oyunun esas sonu Blood and Wine DLC'si zaten. Blood and Wine bayağı bir oynanış sunuyor ve haritası olağanüstü. Oyunun en eğlenceli yeri bu DLC bana kalırsa. Heart of Stone DLC'si de çok sıra dışı. Özellikle HoS ile gelen kötü karakter bayağı etkileyici.Yanında iki tane dlc veriyorlardı ondan merak ettim.
GOTY versiyonunu aldıktan sonra oyuna girerken aktif etmemiz gerekiyormu? İki dlc'yi aynı anda oynayabiliyor muyuz?Heart of Stone ve Blood and Wine DLC paketleri var ancak bu save dosyasını aktarmada sorun değil. Oyunun esas sonu Blood and Wine DLC'si zaten. Blood and Wine bayağı bir oynanış sunuyor ve haritası olağanüstü. Oyunun en eğlenceli yeri bu DLC bana kalırsa. Heart of Stone DLC'si de çok sıra dışı. Özellikle HoS ile gelen kötü karakter bayağı etkileyici.
İki DLC'yi aynı anda oynayabilirsin ama neden? DLC'ler ek bir oyun değil. Oyun içinde görev olarak geliyor. DLC görevine başladığın an DLC içine girmiş oluyorsun farklı bir şey yapmıyorsun yani. GOTY versiyon dediğim gibi oyun yılın oyunu ödülünü kazandığı için ek bir isim. Değişen bir şey yok.GOTY versiyonunu aldıktan sonra oyuna girerken aktif etmemiz gerekiyormu? İki dlc'yi aynı anda oynayabiliyor muyuz?
Teşekkür ederim. Oyunun hikayesi farklı, DLC'nin hikayesi farklı gibi düşünmüştüm.İki DLC'yi aynı anda oynayabilirsin ama neden? DLC'ler ek bir oyun değil. Oyun içinde görev olarak geliyor. DLC görevine başladığın an DLC içine girmiş oluyorsun farklı bir şey yapmıyorsun yani. GOTY versiyon dediğim gibi oyun yılın oyunu ödülünü kazandığı için ek bir isim. Değişen bir şey yok.
Oyuna başlarsan görev şemasını ve işlerin nasıl ilerlediğini anlarsın merak etme. Görmeden biraz karışık gelebilir. 2 ile 3 aynı tarzda görev şemasına sahip zaten.Teşekkür ederim. Oyunun hikayesi farklı, DLC'nin hikayesi farklı gibi düşünmüştüm.
Bu konuya şöyle bir açıklık getirelim.Sistemi ilk aldığımda hevesle yüklediğim oyunlardan biriydi ama bir kaç sıkıntı yüzünden silmek zorunda kaldım o zaman nefret etsemde şimdi yeniden yükledim. Yan görevler dahil kaç saatte biter ortalama?