Wireless sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AKUMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır enteresan bir sorunla uğraşıyorum iki haftada bir düzenli olarak kablosuz aygıtı bozuluyor bu üçüncü oldu kablosuz özelliğini açın diyor ama hertürlü açık zaten:cursing:. ilkinde format atarak ikincisinde sistem geri yüklemesi yaparak bu sorunu çözmüştüm ama şimdi ikiside hiç bir işe yaramadı. driver ı en az 10 kere tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor. kablosuz özelliğini açın diyor halbuki her türlü açık.
yardımlarınızı bekliyorum

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Şu an için yapılabilecek herşeyi yapmış görünüyorsunuz.
Dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz heralde. Ağ bağlantılarım, özellikler menüsünden sorun tanılayı tıklayıp çıkan sorunu tam olarak yazarsanız yardımcı olabilirim. Ayrıca hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

rayaz032

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet işletim sistemide önemli ama bence üzgünüm virelss aygıtının değişmesi gerekebilir

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Aklıma geleni yazıyorum , çok nedeni olabilirtabi . Bazı notebookların güç seçeneklerini düzenleyen yazılımlarda pildeyken wirelesi kapat vb. ayarlar var. Müşterimde rastladığım için söyledim herşey yapmış ama (format , sürücü vb.) olmamış o power management programındki ayar ile çözüldü.