Wınn Ve Hazır Kart Kullanmak ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ystipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Ben Turkcell Wınn Alacağım Ama Baktım Ki Tüm Kampanyalarda Var Bir Yamukluk . Diyorum Ki Acaba Aşağıda Bulunan Linkte Ki Wınn'dan Alsam ;

http://urun.gittigidiyor.com/TURKCELL-3G-VINN-MODEM-Huawei-E176G_W0QQidZZ39056272

Ardından Telefonumda Kullandığım FATURASIZ Hazır Karta 4 GB İnternet Yüklesem Ve Hazır Kartı Telefondan Çıkarıp Wınn'a Taksam İnternete Bağlanabilir Miyim ?

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hattın Turkcell ise hiçbir sorun çıkmaz. Ben AVEA hattımı VINN'a takıp internete girmiştim :laugh:

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Gerçekten Mi :) Çok İlginç Valla ... Hiçbir Sorun Çıkmayacağından Emin Misin Kardeşim :(

Ben Turkcell'in verdiği yazılımı değilde Huawei'nin yazılımını kurdum ve işin ehli birinden yardım alarak sim kilidini kırdırdım. Ancak öyle Avea hattımla internete bağlanabildim. Ama hattın Turkcell ise sorun çıksa bile TİM'lere giderek yardım alabilirsin. Sonuçta aldığın VINN'ın ithalatçısı Turkcell.

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben Turkcell'in verdiği yazılımı değilde Huawei'nin yazılımını kurdum ve işin ehli birinden yardım alarak sim kilidini kırdırdım. Ancak öyle Avea hattımla internete bağlanabildim. Ama hattın Turkcell ise sorun çıksa bile TİM'lere giderek yardım alabilirsin. Sonuçta aldığın VINN'ın ithalatçısı Turkcell.

Sim Kilidi Mi ? Peki Hattım Turkcell Faturasız Ve Modem De Turkcell'in Yapımı Vınn Olduğuna Göre Yine De Sim Kilidi Denen Şeyle Uğraşmak Zorunda Mıyım Kardeş ?

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sim Kilidi Mi ? Peki Hattım Turkcell Faturasız Ve Modem De Turkcell'in Yapımı Vınn Olduğuna Göre Yine De Sim Kilidi Denen Şeyle Uğraşmak Zorunda Mıyım Kardeş ?

Hayır öyle bir sorun çıkmaz. VINN'ı AVEA veya Vodafone ile kullanmak istersen sim kilidi ile karşılaşırsın.

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hayır öyle bir sorun çıkmaz. VINN'ı AVEA veya Vodafone ile kullanmak istersen sim kilidi ile karşılaşırsın.

Sağol Kardeşim Cevapların İçin Süpersin :clap:

Arkadaşlar Peki Bu Olur Mu Bunu Alsam :

http://www.kardelenmobile.com/pinfo.asp?pid=456

Ayrıca Bir Alışveriş Sitesinde Bir Sürü 2inci El Vınn Satılıyor Bazısı Demiş Ki Sattıkları Vınn Hakkında : Sadece Data Hatlarıyla Kullanılır, Bazısı Demiş Turkcelliler Kullanır, Bazısı Da Demiş Ki Sim Kilidi Kırık Olduğu İçin Tüm Şebekelerin Hattı Takılarak Kullanılır .

Ben Bunu Nerden Anlayacağım :thumbdown:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ikinci el olayından anlamam ama ilk ürün sıkıntısız kullanılabilir

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bağlana bilirsiniz sonuçta turkcellin sağladığı modemi alıyorsunuz

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Telefon hattınıza alacağınız internetin mobil paket ücretleri çok daha yüksek. Vın da kullanacağınız özel data hattının ücreti çok daha düşük diye biliyorum. Turkcell.com.tr deki cepten internet ve bilgisayardan internetteki fiyatlara bakabilirsiniz. Paket kotaları aynı ancak fiyatlar farklı.

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
uzak dur, özellikle kontrat olayına hiç yaklaşma allayıp pullayip kandırıyorlar.ben 3 aylık vınn almıştım 3 ay dolunca vodafone a taşıdım hattımı, 1 ay sonra gene fatura geldi 36 lira.neymiş vergiymiş.müşteri hizmetlerini aradım alırken başka hiçbir ücret yok diyorsunuz ama dedim.yok sözleşmeyi iyi oku falan filan...
Yani anlayacağınız TÜRKCELLE KAZIK DAHA FAZLA KAZIK!

ystipi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
uzak dur, özellikle kontrat olayına hiç yaklaşma allayıp pullayip kandırıyorlar.ben 3 aylık vınn almıştım 3 ay dolunca vodafone a taşıdım hattımı, 1 ay sonra gene fatura geldi 36 lira.neymiş vergiymiş.müşteri hizmetlerini aradım alırken başka hiçbir ücret yok diyorsunuz ama dedim.yok sözleşmeyi iyi oku falan filan...
Yani anlayacağınız TÜRKCELLE KAZIK DAHA FAZLA KAZIK!

Ama Zaten Kontrat Falan İmzalamayacağım İlk Mesajımda Belli Ettim Bunu ;)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Telefonunuzun markası modeli nedir? Dahili modemi var ise Wınn'a gerek yok, bilgisayarınızda bluetooth varsa bluetooth ile yoksa data kablosu ile bağlayarak, cep telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz.

ESES35

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeş sakın allma ben bin pişmanım 4 gbayt aldım fakat 10 günde hemen kotayı dolduruyorsun uplode ve dowlonda ikisine birden yazıyor ve bir gbayt kota aşarsan artı 50 kaat ödüyorsun hele HELE HELE TAAHÜDE HİÇ GİRME 2 yıl memnun kalmasanda ödemek zorundasın ama illada almak istiyorsan SAKIN TAAHÜDE GİRME modemi 250 lira verip kendin al bi bak memnun kallmassan iptal edebilirsin ama memnun olcagını hiç sanmıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar vodafone vınıma vodafone sim kartımı takıp net kullanıyorum peki gelen aramaları msjları görebilir mym ? msja yanıt verebilir miyim ?
:biggrin: