- Reaksiyon puanı
- 3,247
1. mesajdaki mail adresine ulaşman yeterli.
Sırada SDN Edition var, olmadığını iddia eden var mı? :mrgreen:sonumuzu Allah hayreylesinbakalım daha neler yapacaz (SDN 2009 çıkarsa şaşmayın
![]()
sıkıştığın yerlerde bize de başvurabilirsin. google'a güvenip saçma çeviriler yapmayalım lütfen...dosyamı indirmeye başladım yeteri kadar güzel ingilizcem olduğunu düşünüyorum
olmadı google amce var:mrgreen:
bu gün içersinde başlıyorum
cgrszone anlatım metni baya güzel ancak vista sp 1 şeysini indirmedim ben ya :mrgreen:sıkıştığın yerlerde bize de başvurabilirsin. google'a güvenip saçma çeviriler yapmayalım lütfen...
birkaç saattir kasıyorum 103 dosya bitti. kaldı geriye 347 dosya
sen misin kaşınıp 450 dosya alan![]()
Öyleyse sen bundan sonra boş boş, eğlence olsun diye yazmaya devam et :icon_:Ulen insanı dediğine pişman ediyonuz ha
bi gece hiç işim yokken rise nin duvarını boş boş eğlence olsun diye yazdım gerçek oldu![]()
bende 208 dosya var..160-170 kadarı Vista'da da olduğu için kolay oluyor şimdilik..zaman meselesi yani...
bu arada Sivaspor ve diğer arkadaşlar, sık kullanılan programları belirlesek de onlara öncelik verilse..tam çeviriden önce bi beta türkçe çıkarsak...güzel olmaz mı...bu arada işimiz de görülür
örnek:
1.explorer
2.paint,
3.notepad,
4.hesap makinesi,
5.solitaire,
6.ses kaydedici,
7.ekran klavyesi,
8.duvar kağıdı,masaüstü ayarları
9.wordpad
10. ...
Alınıyorum ama bak :sorry2:Öyleyse sen bundan sonra boş boş, eğlence olsun diye yazmaya devam et :icon_:
Ben çok ciddiyimAlınıyorum ama bak :sorry2:
Heyecanla çalışmanın sonucunu bekliyor ve başarılar diliyorum.Ceviri tum hizi ile devam ederken ceviri sonuclarini bekleyenlere birkac aciklama yapma geregi duydum.
Sanirim bu butun katilimcilarin adina olacak.
Ceviri bittiginde bazi kisimlarda cevirilememis bolumler gorebilirsiniz.
Bunun sebeblerii ise;
Hali hazirda tam anlamiyla Build 7077 icin orjinal bir dil paketi yok.
Bildiginiz uzere 70077 bir RC surumdur ve milestone'dir bundan sonraki RC cikana kadarda gorsel anlamda bir degisiklik olmasi cok zor bu yuzden bu surume karar verdik. Bunun icin Cince'den ingilizceye cevirmek uzere hazirlanan dil paketini kullandik.
Bu pakette mui, hlp ve manifestler birmiktar da degisik formatta dosya bulunmakta.
Ozellikle mui dosyalarinda bazi mesaj ve dialoglar .res dedigimiz kaynak dosyalari ile dosyaya gomulmus. Bu dosyalara mudahale etmek ters muhendislik olabilecegi gibi programin calismasinida etkileyebilecegi icin ki bu duzenleme Hex duzenleme ile yapilmasi gerekiyor bu yuzden bu islem yapilmayacak.
Tabi bunun sonucunda bazi kisimlarda ki bu kisimlar genelde cok nadir kullanilan bolumlerdir karsiniza cikabilir.
Bu durumlarda hepinizin anlayisli olacagini dusunuyorum ama yinede bilgilendirmek ve neden diye soracak olan olursa cevabini simdiden vermek istedim.
Yine Microsoft cok deli bir firmadir, literaturde olmayan kelime ve cumle kurmaya bayilir. Hatta bazen oyle cumleler kurarki ingilizce yapisina bile meydan okur
Bu tip durumlar ceviri esnasinda karsimiza malesef cikabiliyor. Iste bu durumlarda kalip ceviri konusunda zorlanan yada tam bir karsilik bulamayan arkadaslar en yakin anlami yazmis olabilir veya aynen ingilizce birakmis olabilir.
Bu hususta da sizden anlayis bekliyoruz.
Saygilar.
☻/|sDn|
/▌
/ \
Muhaha :mrgreen: Çok samimisin be abi :yes:Ben çok ciddiyimBoş boş yazdığın böyle ise...
![]()
Aferin size siz uğraşın gönüllü çalışın yarın full sürümünü size hediye ederler (!) Emeğinize yazık yaw. Mİcrosoft için gönüllü çalışılır mı?
ben de windows'u ingilizce kullanıyorum ama millete bir faydam olsun diye uğraşıyorum. yoksa bana ne der geçerim...Aferin size siz uğraşın gönüllü çalışın yarın full sürümünü size hediye ederler (!) Emeğinize yazık yaw. Mİcrosoft için gönüllü çalışılır mı?
siz oturup herşeyi elle yazmaya kalktıysanız bitmez tabi. bizim kendimize has yöntem ve kendi geliştirdiğimiz programlarımız var. işimiz kolaylaşıyo o yüzden merak etmeşefkinizi kırmak istemem ama bende daha önce çewiri işindeydim bi iki ayla bitecek birşey değil yinede başarılar kolay gelsin kardeşler...ve siz bitirene kadar microsoft çıkararır zaten hummalı çalışmalar varmış![]()
Aynen öyle, yola çıkmadan takım çantamızı ağzına kadar doldurduk.siz oturup herşeyi elle yazmaya kalktıysanız bitmez tabi. bizim kendimize has yöntem ve kendi geliştirdiğimiz programlarımız var. işimiz kolaylaşıyo o yüzden merak etme![]()