Windows7 Türkçe MUI Projesi, Gönüllü Katılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Deposit Files

build 7000 icin sanirim indirip denemedim henüz.

connect.microsoft.com a girip üye olup
invitation id bölümüne
Win7-3HQW-RF74

yazip go diyerek 7000 build ile ilgili çıkan güncelleştirmelere bakabilirsiniz.
winqual hesabımız olması gerekiyor yeni buildler için oda 100$ dan başlıyor :) bi hesap bulabilirsem bakıcam duruma göre

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sivaspor haklısın ama şunu unutuyoruz. bu yep yeni bir işletim sistemi değil vista ile başlamış olan yeni bir süreç bu yüzden mui sisteminin gelişimine dayalı bir sistem olduğu için çokta zor bir durum değil dil paketlerinin oluşturulması. kerimcem in verdiği siteyi bende inceledim ve gerçekten inanıyorum olduğuna. elimize geçermi geçmezmi bilemiyorum ama bakalım

bu arada
http://winqual.microsoft.com/
winqual hesabı olan birini bulabilirsek bütün sürümleri de bulabiliriz.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Deposit Files

build 7000 icin sanirim indirip denemedim henüz.

connect.microsoft.com a girip üye olup
invitation id bölümüne
Win7-3HQW-RF74

yazip go diyerek 7000 build ile ilgili çıkan güncelleştirmelere bakabilirsiniz.
winqual hesabımız olması gerekiyor yeni buildler için oda 100$ dan başlıyor :) bi hesap bulabilirsem bakıcam duruma göre

seçili tester mantığı başka bişey dostum bunlar sıradan tester kısmı dünya üzerinde çok az seçili uzman testır var win7 gurubuna dağtılıyo bi onceki msj yazdım burdakiler 7000 için zaten..7077 kapalı beta olduğu için denenme sürecide çok sıkı...zaten verdiğim siteye bakarsanız biton istek var br si polishi isteyenler bizde lp5 gurubundayız...

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bu dil paketleri ile ilgili internette bulduğum bir tabloyu palaşmak istedim sizlerle.

tabloya göre RTM'in çıkış tarihinden 28 gün sonra türkçe dil paketi microsoft tarafından yayınlanacak. tabi RTM zaman çıkacak bir fikrim yok...

elimizde patlamasın bu çeviriler :D:D

windows7rtmwilltake101drm6.jpg

Bu tablo ilk değil. Windows 98 den beri final sürümünden 1 ay sonra türkçe dil paketi çıkar. Bu yüzden size sordum siz beta yı türkçe kullanmak içinmi uğraşıyorsunuz diye :)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ne diyorsunuz yani iptalmi edelim?
Bana uyar!

☻/|sDn|
/▌
/ \

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iptal değil bide sızmama durumuda var yani elin gavuru sonuçta bilerek lp 5 sızdırmazda askıya alınma gibi bişey olabilir daha sızmadı şu an ispanyol france ve bikaç dil dışında herkez beklemde bana kesinleşene kadar devam edin yada askıya alın..sızdığı anda paylaşçam burda..bence devam edin güven olmaz ...

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Bence bu projeyi iptal edin başka bir proje seçin. Çünkü işin zor kısmını siz başardınız hiç yokken güzel bi grup oluşturdunuz.

Proje seçmenize yardımcı olması açısından bir konu başlığı açarak sık kullanılan programlardan oyunlardan vs. 5 seçenekli anket biçiminde en çok çevirisini istediğiniz program oyun vs. diyerek devam edebilirsiniz ;)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence bu projeyi iptal edin başka bir proje seçin. Çünkü işin zor kısmını siz başardınız hiç yokken güzel bi grup oluşturdunuz.

Proje seçmenize yardımcı olması açısından bir konu başlığı açarak sık kullanılan programlardan oyunlardan vs. 5 seçenekli anket biçiminde en çok çevirisini istediğiniz program oyun vs. diyerek devam edebilirsiniz ;)

once gaz sonra talep diyorsun.

☻/|sDn|
/▌
/ \

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18

güzel bir yaklaşım..ama bu gruba büyük ve yeni birşeyler lazım...gerisi kesmez, motive etmezz :turned:

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar;
Bu sadece windows7 icin olusturulmus bir gonullu katilim projesi.
Ceviri grubu falan yok ortada, sadece bu projeye katilacak arkadaslarla beraber olusturdugumuz bir proje.
Herke katilimci bir parcasini aldi, is bitince dagilacak.
Tabi devam etmek isteyen edebilir kimseye mani olmayiz :D

☻/|sDn|
/▌
/ \

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
partner.png

rc tarihi belli oldu gibi arkdaşlar 5 mayıs...yeni haber.

coal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yapanlar için iyi bir çalışma ,
kullananlar için yi bir hizmet.
yardım etmek isterdim,
fakat bilmiyorum,
ayrıca fırsatım da olmayabilir.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
RC zaten yayınlanmış. eger msdn ve technet subrice niz varsa suan download edebilirsiniz diyor. yoksa 5 mayista downloadlar başlayacak diyor. yani RC sürümü yayınlandı.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
350$ technet üyeliği :) 700$ da msdn üyeliği :) bizim şirketin partnerlistesinde ismi çıkıyor yarın bi konuşacağım :)

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
inflerin %50 si bitti :) çok sıkıcı :D

bu arada aklıma geldi build 7100 rc sürümü. 7106 diye dağıtılan da RTM ye hazırlık buildlerinden olabilir :) yarın alabilirsem parnet programı bilgilerini 7077 diye görünen dil paketini de indirip deneyeceğim. şimdilik bana iyi geceler :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar, sıkılacak bir şey yok, ingilizce idman yapıyorum saydım bunu :)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
inflerin %50 si bitti :) çok sıkıcı :D

bu arada aklıma geldi build 7100 rc sürümü. 7106 diye dağıtılan da RTM ye hazırlık buildlerinden olabilir :) yarın alabilirsem parnet programı bilgilerini 7077 diye görünen dil paketini de indirip deneyeceğim. şimdilik bana iyi geceler :)

Arkadaslar build 7077 aslen 7105 nolu surum'un Escrow olmayan derlemesi.
Ayni derleme her ikiside ve her ikiside RC dir kurulumda hic bakaniniz olmadimi ne kuruyoruz diye?
7106 dedigimiz surum 7078'dir.
su anda aktif surum 7011 olup 9 mayis'a kadar resmi dagitim surumu yayinlanacaktir ( bazilari 5 mayis bazilari 9 mayis diyor )

Dil paketleri cevirimi sandiginizdan cok zor bir is.
Sirf IE8 cevirimi icin 50000 satir var ve bunlarin bir cogunu tek tek duzenlemek gerekiyor.

☻/|sDn|
/▌
/ \

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yanlışın var dostum 710x li rakamlar pre-rtm dir...
70xx le rakamlar pre-rcdirrr..şu an technettin gold ve dell ve hp yani ballı kısmı rc indirmekte halka 5 mayısta sunulcak şubbta hazır olan vistasp1 paketini nisanda verme mantığı halka aynı şey sp1 e bakarsan imza tarihine şubat olduğunu gorusun...şu an bütün dünya rc nin torrente düşmesini bekliyoo yalan haber değilse..siz yine çevirin sonuçta paket her sürümde kullanılabilir düzeye getirilir...iyigeceler..

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bir mvp den aldığım bilgilere göre
7048 son beta derlemesi olup 7100 de il son RC derlemesi olacakmış. yani microsoftun da dediği gibi 5 mayısta public download a çıkacak olan 7100 derlemesi 7100 den sonra RTMler başlayıp 7200 ile de piyasaya sürecekleri söyleniyor. şuan msdn ve technet için downloada açık son rc sürümü. muhtemelen sızdırılır yakın zamanda. yarın eger partner giriş bilgilerini alabilirsem şirketten detaylı inceleme yapıp downloadı başlatacağım :)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gelismelerden birkac ornek : IE8

2e0qlxt.png

2qw3fbt.png

1seizb.jpg

☻/|sDn|
/▌
/ \

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
1seizb.jpg

Internet Explorer hakkında değil mi orası?
Microsoft ile papaz olmayalım sonra :D:D:D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ellerinize sağlık arkadaşlar. Süper oluyor.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
çeviriye devam ediyor muyuz etmiyor muyuz??!! bari en çok kullanılan bölümleri Türkçeleştirseydik şimdilik...
paint, solitaire:),ie,explorer,ekran koruyucu/masaüstü ayarları, vs.. gibi

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ellerinize sağlık arkadaşlar. Süper oluyor.
Sizlerin ve SDN in desteği sayesinde :)
......
Tam gaz devam diye yazdık hep :)
Hep birlikte aksine bir karar almadığımız sürece tek amacımız bir an önce bitirmek :icon_:
Türkçe dil desteğinin 1 ay sonra geleceğini duysak bile çıktığımız yoldan dönmek olmaz; ki bitmek üzere.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
foruma iki gün giremedim neler yapmışsınız. Malesef internetimde sorun var. Başkasının WEP şifresini kırıp bağlandım şu an. :devil:

Hala yer varsa ufaktan ufaktan ben de çeviri yapabilirim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...