Windows7 Türkçe MUI Projesi, Gönüllü Katılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tahmini olarak ne zaman biter arkadaşlar ağzımızın suyu akmış bekliyoruz biraz çabuk olun yada mendil verin suyu silelim:D başarılaar

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Daha çabuk bitmesi için ben de gideyim.
Burada durmakla bitmeyeceğini biliyorum en azından ;)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Katilanlar (13 kisi ):
sivaspor
rise
orionuke
peace_346
cgrszone
HypeRcoDe
chestermerve - Kendi istegiyle disardan katildi - umuyoruz geri donecek :D
zelenga
mrkamilk
ilter ilbey - forum nick'i belirtilmemis
bigahega
PC MERAKLISI
Peter

windows7'nin 13 klavyelisi :D

☻/|sDn|
/▌
/ \

alicanss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yalnız dikkat ettim de 6. sayfada verdiğiniz görev çubuğu türkçeleştirmesinde çok yazım hatasıyla karşılaştım (ğ yerine g kullanılmış,ı yerine i kullanılmış, düğmelerin sonunda "." var felan.. reshackerle düzelttim bazılarını....)
ama gerçekten proje çok güzel, boş zamanım olsaydı projeye katılabilirdim kolay gelsin

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zaten deneme amacliydi
Explorer.exe.mui'ye ait bir parca idi.
Su anda parcalar ceviriliyor katilanlar tarafindan.
Sadece PC MERAKLISI'na ait 100 adetlik bolum dagitilmadi.

☻/|sDn|
/▌
/ \

Reaksiyon puanı
189
çevirmeyi kolaylaştırmak üzere yazdığım programı tamamlamış bulunmaktayım. Programın kullanımını anlatan video ile birlikte hazır hale getirdim. çevirme projesine katılan arkadaşlar bana ulaşırlarsa gerekli linkleri ve uyarıları kendilerine ulaştırırım...

bigahega

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
winrm programının 694 satırlık ini dosyasını çevirmeyi bitirdim. Kablosuz ağa aygıt eklemenin anlatımını çeviriyorum şuan.

alicanss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
izninizle birşey sormak istiyorum:

çinlilerin pcbeta forum sitesinden 2 adet mui indirdim:

bootres.dll.mui
winload.exe.mui

bu dosyalar açılıştaki "starting windows" yazısını değiştiriyor.
bu dosyaları "system32\en-US" klasörüne kopyalayıp bilgisarau yeniden başlattığımda açılıştaki "starting windows" yazısı "....(çince yazı) windows" olarak değişti.Ben bu yazıyı türkçeleştirmek istiyorum.".MUI" dosyalarını resHacker hariç hangi programla açabilirim?

mertbba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yardımcı olabilirim. bu mui konusunda pek bilgim yok ama çeviri konusunda yardımcı olabilirim.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
çevirmeyi kolaylaştırmak üzere yazdığım programı tamamlamış bulunmaktayım. Programın kullanımını anlatan video ile birlikte hazır hale getirdim. çevirme projesine katılan arkadaşlar bana ulaşırlarsa gerekli linkleri ve uyarıları kendilerine ulaştırırım...

etkili bir program olmuş..uzun çevirilerimizi hızlandıracağı kesin..
eline gözüne sağlık:icon_:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Helal olsun size. ;)

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
la sivas en zoru yine bana :D driverlari çeviriyom ya :) intel yonga kümesi sürücüsü falan :D niye böyle aptalce cevirirler diye hep laf ederdim aynı şeyi ben yapıyorum yerine başka birşey oturtamıyorum ki :)

Reaksiyon puanı
189
yazdığım program ile ilgili olarak videoda gösterdiğim gibi kullanılacak arkadaşlar. ustteki metin alanına kopyalanacak metin restoratordan edit mode'da iken alınan yazılar olması gerekir. harici bir veri programı çakacaktır. bunun önlemin alırdım ama maksat işimizi en hızlı şekilde çözmek olduğu için vakit kaybetmek istemedim...

bu arada programı kullanan arkadaşlar bana maill adreslerini yazabilirlermi. programın yeni versiyonlarını çıkaracağım ara ara. onları dağıtmak için iyi olur...

edit 2: programın yeni versiyonu çıkmıştır. elimde maili olan arkadaşlara mail atıcam. forum üzerinden özel mesaj ile link gönderebilirim isteyene...

birkaç hata düzeltildi. hata denetimleri arttı. program çakılmaları önlendi. ayrıca metin alanına ekstra sağ tuş menüsü eklendi. sağ tuş menüsünden metni seçmeden hızlıca tüm metni kopyalattırabilirsiniz. mouse ile cebelleşmemek için :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Güzel olmuş, tam gaz devam..:icon_:

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazdığım program ile ilgili olarak videoda gösterdiğim gibi kullanılacak arkadaşlar. ustteki metin alanına kopyalanacak metin restoratordan edit mode'da iken alınan yazılar olması gerekir. harici bir veri programı çakacaktır. bunun önlemin alırdım ama maksat işimizi en hızlı şekilde çözmek olduğu için vakit kaybetmek istemedim...

bu arada programı kullanan arkadaşlar bana maill adreslerini yazabilirlermi. programın yeni versiyonlarını çıkaracağım ara ara. onları dağıtmak için iyi olur...

edit 2: programın yeni versiyonu çıkmıştır. elimde maili olan arkadaşlara mail atıcam. forum üzerinden özel mesaj ile link gönderebilirim isteyene...

birkaç hata düzeltildi. hata denetimleri arttı. program çakılmaları önlendi. ayrıca metin alanına ekstra sağ tuş menüsü eklendi. sağ tuş menüsünden metni seçmeden hızlıca tüm metni kopyalattırabilirsiniz. mouse ile cebelleşmemek için :D
Helal olsun hocam, eksik olma...

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows7muis.png

aslında microsoft connectte lp5 7077 için türkçe dil paketi dağırıtıkmakta teklonoji özürlü bi memleket olduğumuz için paketi edinemiyoruz microsoft testırı olan varmı aramız da hazır bu orjinal 7077 için yapılmış microsoft tr paketi......

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MUİ paketleri testarlara açılmış lp5 i bekliyoo biçok kimse br yi bekleyen bayaa var haliyele isonun içinde tr paketide var beklemedeyizzz...gelişmeleri bildircemmm...

Reaksiyon puanı
189
bu dil paketleri ile ilgili internette bulduğum bir tabloyu palaşmak istedim sizlerle.

tabloya göre RTM'in çıkış tarihinden 28 gün sonra türkçe dil paketi microsoft tarafından yayınlanacak. tabi RTM zaman çıkacak bir fikrim yok...

elimizde patlamasın bu çeviriler :D:D

windows7rtmwilltake101drm6.jpg

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Temmuz ayı gibi çıkar belki..:D

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kerimcemin dedigi gibi zaten suan dil paketleri microsoft connectte var. tabi zamanında dashboard ına ekleyen varsa biz türklerden bir gün paylaşır biri sanırım :D

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
kendi yaptığın yemeğin tadı bi başka olur ama :)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar,
Microsoft'un elinde dil paketi olmasi imkansiz.
Neden?
Cunki daha RTM cikmadi, Isletim sisteminde her turlu degisiklik olabilir.
Her degisiklikte yeniden paketmi yaptiracak?
RC surumu icin dil paketi yapilmasi anlamsiz bir calisma olur microsoft icin o yuzden RC sureci tamamlanana kadar kesinlikle dil paketi cikmaz.
RTM : Release to manufacturers demektir, yani OEM ureticilerine dagitian.
Daha sonra Retail surumleri akabinde cikar.
Bu surec dagitim yapilan bolgeye gore dil paketleri ile birlikte gelir.

Herkes elindeki dil paketi yogunlassin.

☻/|sDn|
/▌
/ \

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
offf var diyosak vardır yalanmı atıcam gorursunuz bikaç günde dün gece açılmış seçili testerlara şurdan foto veriyim size.....
3.jpg

ispanyolcası sanırsam 7068 ve diğer sürümlerde uyum sağlıyomuş + seçili tester diyorum sıradan vatandaş kamil edinebiliyoo demedim ama net sızcak ...
Seguridad Informática Colombiana güney amerikalı bi testırın sitesi polish silini sızdarcakmış lp 5 te bizde varız tabi sizde yoğunlaşın düştüğü anda burda paylaşçam....yabancılar sızdırcak inş. çünkü seçili türk testır yok..olsada yurtdışında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...