çevirmeyi kolaylaştırmak üzere yazdığım programı tamamlamış bulunmaktayım. Programın kullanımını anlatan video ile birlikte hazır hale getirdim. çevirme projesine katılan arkadaşlar bana ulaşırlarsa gerekli linkleri ve uyarıları kendilerine ulaştırırım...
ne demek. anlımızın akı ile çıkalım şu işten de sayemizde windows 7'ler türkçe öğrensin...etkili bir program olmuş..uzun çevirilerimizi hızlandıracağı kesin..
eline gözüne sağlık:icon_:
etkili bir program olmuş..uzun çevirilerimizi hızlandıracağı kesin..
eline gözüne sağlık:icon_:
Çok Dilli Kullanıcı ArayüzüMultilanguage User Interface
Coklu Kullanici arabirimi dili
☻/|sDn|
/▌
/ \
Zelenga sende hangi bolum vardi?
mui_pack_system32_part5
:wheelchair::wheelchair:
Helal olsun hocam, eksik olma...yazdığım program ile ilgili olarak videoda gösterdiğim gibi kullanılacak arkadaşlar. ustteki metin alanına kopyalanacak metin restoratordan edit mode'da iken alınan yazılar olması gerekir. harici bir veri programı çakacaktır. bunun önlemin alırdım ama maksat işimizi en hızlı şekilde çözmek olduğu için vakit kaybetmek istemedim...
bu arada programı kullanan arkadaşlar bana maill adreslerini yazabilirlermi. programın yeni versiyonlarını çıkaracağım ara ara. onları dağıtmak için iyi olur...
edit 2: programın yeni versiyonu çıkmıştır. elimde maili olan arkadaşlara mail atıcam. forum üzerinden özel mesaj ile link gönderebilirim isteyene...
birkaç hata düzeltildi. hata denetimleri arttı. program çakılmaları önlendi. ayrıca metin alanına ekstra sağ tuş menüsü eklendi. sağ tuş menüsünden metni seçmeden hızlıca tüm metni kopyalattırabilirsiniz. mouse ile cebelleşmemek için![]()