Windows7 pro orıgınal tr dil çıkar mı?

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Vistalizatör vb. yamalarla sistemi değiştirmekten, sonra çıkacak problem uyumsuzluk vs. yaşamaktansa en iyisi galiba win7 ultimate.

aksini idda eden deneyimi olan varsa anlatabilirmi:cool:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Home Premium, Professional, Ultimate ve Enterprise sürümlerinin hepsi -tercihlere göre-
ihtiyacı karşılar.

Professional, Ultimate ve Enterprise sürümlerine istenildiği zaman normal yollardan
dil paketi eklenip çıkarılabilir.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Home Premium, Professional, Ultimate ve Enterprise sürümlerinin hepsi -tercihlere göre-
ihtiyacı karşılar.

Professional, Ultimate ve Enterprise sürümlerine istenildiği zaman normal yollardan

yani ilerde professional sürüme de mıcosoft update den orjinal olarak tr dil seçeneği verilebilir mi?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Lisanslı profesyonel sürümler için şu anda da Türkçe desteği veriliyor :)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Lisanslı profesyonel sürümler için şu anda da Türkçe desteği veriliyor :)

ama ben biçok yerde okudum ve vistalizatör diye 3. parti bi yazılımla yamayla tr yapıyorlar şimdi buna gerek yok mu yani. ben ingilizce win7 pro kurduktan sonra güncellemeyle tr yapabilrimyim?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Evet.
İnterneti olmayan bilgisayarda da dil paketi kullanarak..

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yardımcı olduğunuz için çok teşekkr edrm pro eniyisi ;)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
ama ben biçok yerde okudum ve vistalizatör diye 3. parti bi yazılımla yamayla tr yapıyorlar şimdi buna gerek yok mu yani. ben ingilizce win7 pro kurduktan sonra güncellemeyle tr yapabilrimyim?

Ancak bazı sürümleri sonradan türkçe yapman için o programı kullanman gerekir.:)
Ayrıca vistalizator vb. programın bir zararı yok:):)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bazı sürüm derken neyi kastettiniz ?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
yardımcı olduğunuz için çok teşekkr edrm pro eniyisi ;)
Bilgisayarımda çalışan sistemlerden birisi Pro N
İngilizce olarak kurdum, Medya yamasını yükledim ve sonra
Türkçe dil paketini kendim yükledim, gayet güzel gidiyor.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yardıcı olan herkese teşekkr ediyorm win7 proya geçicem umarım pişman olmam bu düzeni tekrar bulmak kolay değil :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
ihtiyacı karşılar.

Rise sana sadece şunu sunuyorum:D
http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/compare

Arkadaşlar eğer Pro sürümü cracklemediyseniz.Windows Update üzerinden ve kendi elinizle(Windows Dil Paketi Yükleyicisi ile) başka bir dile geçemezsiniz.

İşte bu noktayada 3.parti yazılımlar ile elip atıp değiştirme şansınız var.Tekrar söylüyorum Microsoft'un sunduğu yöntemler ile Pro sürümü başka dile çevirme imkansız.

Not=Forumda bazı arkadaşlar Pro sürüm kullanıpta Windows Update üzerinde Türkçeleştirdim diyor.Evet doğrudur.Ancak onların elindeki Pro sürüme crack uygulanmıştır(Yani kendileri crack uygulamıştır) Crack yapmadan ve 3.parti yazılım kullanmadan Pro ya başka dil yüklemek imkansız

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Rise sana sadece şunu sunuyorum:D
http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/compare

Arkadaşlar eğer Pro sürümü cracklemediyseniz.Windows Update üzerinden ve kendi elinizle(Windows Dil Paketi Yükleyicisi ile) başka bir dile geçemezsiniz.

İşte bu noktayada 3.parti yazılımlar ile elip atıp değiştirme şansınız var.Tekrar söylüyorum Microsoft'un sunduğu yöntemler ile Pro sürümü başka dile çevirme imkansız.

Not=Forumda bazı arkadaşlar Pro sürüm kullanıpta Windows Update üzerinde Türkçeleştirdim diyor.Evet doğrudur.Ancak onların elindeki Pro sürüme crack uygulanmıştır(Yani kendileri crack uygulamıştır) Crack yapmadan ve 3.parti yazılım kullanmadan Pro ya başka dil yüklemek imkansız

peki 400 liraya orjinal alırsam diyelim buşekilde de dili türkçeye çevirebilirmiyim yoksa sadece crack sayesindemi tr yapılabilir

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
peki 400 liraya orjinal alırsam diyelim buşekilde de dili türkçeye çevirebilirmiyim yoksa sadece crack sayesindemi tr yapılabilir
Proffesional sürümden bahsediyorsanız işte orjinal alımlar yani 400 lira verirseniz sistemin kendi dilinden başka bir dil yükleyemezseniz.Evet cracklerseniz Windows Update üzerinden yapabilirsiniz.Ama crack dışında 3.parti yazılım kullanarakta Türkçe yapma şansınız var fakat buda Microsoft sunduğu çözümlere girmiyor.Ama lisans içinde bir problem taşımıyor.

Windows Update ve Windows Dil Paketi Yükleyicisi üzerinden yüklemeye tek elveren sürüm Ultimate'tir(Birde Enterprise var ama o da büyük şirketler içindir)
Bu sayfa her şeyi açıklıyor;

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare/default.aspx

Fox River

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sana şuanda windows 7 professional orjinal tr den yazıyorum. ok...