Windows Xp SP3 Çıkmadan İndirin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Windows xp Sp3 İngilizce sürümünün çıkmasına çok az bir süre kala üreticilere gönderilen sürümü internete düştü.

Herkes Sp3 çıkma zamanını beklerken birileri Sp3 final sürümünü internete düşürmüş durumda. Ama maalesef bu durumda Türkçe Xp kullanan arkadaşlar yararlanamıyor. 316 Mb büyüklüğünde olan Sp3 final paketini buradan indirebilirsiniz.

Windows-XP-SP3_1.png

Windows-XP-SP3_2.png

Bilgi İçin:Softpedia

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Türkçe'ye yaramıyorsan işime yaramaz 500 Mb civarında duymuştum :S

Balondur bu :)

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Her zaman dediğim gibi "XP = işletim sistemi görünümlü yamalar birliği" Vistaya geçtim artık SP3 yaramaz bana :) Bilgilendirme için saol...

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Vista'yı kullanmayı denemek istemiyor değilim. Son bir kaç gündür aklımda bu var ancak yinede kararsızım..

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Nmss dedi ki:
Vista'yı kullanmayı denemek istemiyor değilim. Son bir kaç gündür aklımda bu var ancak yinede kararsızım..

Driverler'de sorun çıkarıyor en basitinden şöyle söliyim vista ses kartımı otomatik tanıdı ancak çalmadı :) tekrar sitesinden indirmem gerekti.Yazıcı için tekrar driver indirdim.Eğer driver sorunlarını çözerken çıldırmazsan ve sistemin yeterli ise geçmeni tavsiye ederim.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Sistem yeterli ancak dediğin gibi Driverlar sorun cıkartır..

Ben en iyisi yazın alacağın ün ana parçadan sonra geçeyim :)

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Eğer printer ve scannerin eskiyse Vistaya geçme. Ses sorununu ise bir türlü çözemediler helal olsun. Ayrıca Vista kullanmak tam bir işkence. En basit bir kopyalama olayına dahi 40 tane soru soruyor. Çok can sıkıcı ve bunaltıcı bazen acele bir iş yaparken çıldırtıyor. Her restarttan sonra bir bakmışsın 10 dakika güncellemelerin yerleşmesi için bekliyorsun.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Nmss dedi ki:
Sistem yeterli ancak dediğin gibi Driverlar sorun cıkartır..

Ben en iyisi yazın alacağın ün ana parçadan sonra geçeyim :)

bende driverlarla sorun yaşıyodum ancak sp1 i yükleyince hepsini tanır oldu şu anda çatır çatır çalışıyo herşey zaten normalde ses driver i yüklenmiyodu driveri olsa bile sp1 le yüklendi

quazar dedi ki:
Eğer printer ve scannerin eskiyse Vistaya geçme. Ses sorununu ise bir türlü çözemediler helal olsun. Ayrıca Vista kullanmak tam bir işkence. En basit bir kopyalama olayına dahi 40 tane soru soruyor. Çok can sıkıcı ve bunaltıcı bazen acele bir iş yaparken çıldırtıyor. Her restarttan sonra bir bakmışsın 10 dakika güncellemelerin yerleşmesi için bekliyorsun.

sadece ilk kurulumdan sonra gördüm xp de bile ilk kurulumdan sonra 50 tane güncelleme geldiğini bilirim :D