Windows xp format atarken sadece _ işareti

Muhammet Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba iyi günler Toshiba satalite 3 ram 1 ekran kartı olan laptop bilgisayarıma format acacağım flas belleğe yükledim biyosa en üste aldım ama yeniden başlatınca sadece " _ " ( Alt tre ) Yazısın çıkıyor ve bekliyor olmuyor bende biraz bekleyeyim dedim 1 2 saat bekledim bu sefer bilgisayar açılmıyor :D açılırken dosyaları kurtarma bölümü geliyor :D lütfen yardım edermisiniz format atarken hala bilgisayar siyah ekranda sadece _ varken bekliyor

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Flash bellek içerisine dosyaları nasıl yazdırdınız direk kopyala yapıştır mı dediniz? Ayrıca neden XP kurmak istiyorsunuz, Win7 kurabilirsiniz rahatlıkla.

Muhammet Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır bootaybel yaptım bilgisayar rahatlasın diye xp kuruyorum ama win7 kurarsam bu sorun yaşanmazmı ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Flash bellek içerisine dosyaları nasıl yazdırdınız direk kopyala yapıştır mı dediniz? Ayrıca neden XP kurmak istiyorsunuz, Win7 kurabilirsiniz rahatlıkla.
Bootetabel yaptım anlamıyorm neden böyle yaptı acaba

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Şöyle söyleyeyim şuanda neredeyse tüm programların güncellenme durumları XP ve Vistada olmuyor bu yüzden kursanız dahi pek kullanım alanınız olmaz. Win7 ISO dosyalarını indirin. Rufus programıyla flash bellek içine yazdırın.

Muhammet Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle söyleyeyim şuanda neredeyse tüm programların güncellenme durumları XP ve Vistada olmuyor bu yüzden kursanız dahi pek kullanım alanınız olmaz. Win7 ISO dosyalarını indirin. Rufus programıyla flash bellek içine yazdırın.
link ata bilirmisniz acaba bi onu deneyeyim
Güvenli bir bağlantı olursa sevinirim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
windows 10 kuramam bilgisayar kaldırmaz ben xp deniyorm win 7 atim onun link varmıdır güvenli bir bağlantıdan
niye kaldırmasın ki? benim ki :
10pro.PNG

10 pro 32bit çalıştırıyor pentium d 820 2,80ghz cpu 775i945gz asrock anakart 2,5gb gibi standart dışı ram va...

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Nasıl hata çıkaracak gibi? İso dosyasını indirdiniz mi? Sonra minumum 4 Gb flash bellek bulun. Sonrasında rufus programı indirin ve youtubeda var videosu Rufus programı ile windows flash bellek hazırlama diye.

Muhammet Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl hata çıkaracak gibi? İso dosyasını indirdiniz mi? Sonra minumum 4 Gb flash bellek bulun. Sonrasında rufus programı indirin ve youtubeda var videosu Rufus programı ile windows flash bellek hazırlama diye.
hazırladım ama bunun için baya uğraştım bi sonuç elde edemedim biostan flası üste açıncı siyah ekranda _ işaretinde kalıyor aynı hatayı alacağım gibi geliyor da :D indi sayılır win 7

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Flasha kurulum yapmadan önce biçimlendirin flashı. Büyük ihtimalle onun nedeni eksik dosya vs olmasından olabilir.

Muhammet Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flasha kurulum yapmadan önce biçimlendirin flashı. Büyük ihtimalle onun nedeni eksik dosya vs olmasından olabilir.
sanmıyorum çünkü ilk defa yapmıyorm ama kafayı yedim sabahtan beri win 7 kurcam da sizde temiz link varmıdır şimdi bir tane indirdim o sanırsam hatalı gibi geldide elinde varmıdır win 7 32 bit
Rufusla bootaybel yaptım flasi obir pc taktım biosa girdim ama flası görmüyor flası görmesi için bilgisayarı açıp flası taktıktan sonramı reset atmam grekiyordu eğer öyleyse pc zaten açılmıyor :D

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Yok normalde flashı görmesi lazım pc nin 3.0 portu yoktur ama yine söyliyim 3.0 portuna takıyorsan görmeyebilir farklı portlara tak bakalım birde

Muhammet Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rufusla bootaybel yaptım flasi obir pc taktım biosa girdim ama flası görmüyor flası görmesi için
Yok normalde flashı görmesi lazım pc nin 3.0 portu yoktur ama yine söyliyim 3.0 portuna takıyorsan görmeyebilir farklı portlara tak bakalım birde
teşekkür ederim format attım oldu driverleri otomatik olarak hangi programla yükleriz söylermisiniz link filan varmıdır güvenlinir bir program varsa yazarsanız sevinirim.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Normalde driverları kendi sitelerinden indirmeni öneririm ama zor olur dersen driver booster kullanabilirsin.