- Reaksiyon puanı
- 55
Evet 32 bit
Şimdi disk alanlarıma baktımda D diskim stabil oraya kuramam.Ordaki dosyalar önemliC diskinde windows7 var.E ise 4gb yer alanı varBir daha format atacam yani dolayısıyla...
Sağolun şimdi dosyayı cdye çekmekte iş.Isoburner var ama o çok sorunlu
Valla çok sağolun şimdi yatmak durumundayım yarın okuldan gelince yaklaşık 17.00 suları size Linuxdan yazacam tek korkum driver
sevgili jea,
son yazışmamızdan bu yana Kubuntuyu indirdim. Buradaki bir iletide biraz dengesiz olduğu betimlenmiş. Bunu sisteme install etmeden deneme amaçlı cd ye çekip, cd den kullanmak istiyorum. Önerirmisin? Yoksa sadece ubuntu yu mu çekeyim.
Sağolasın dostum deneyeceğim. Veya bu iso yu cd ye attıktan sonra benim ikinci hddye yüklesem sistem açılışında mbr sorunu çıkar mı? win xp pro kullanıyorum.
sudo gedit /boot/grub/menu.lst
#title Microsoft Windows Vista
#root (hd0,1)
#savedefault
#makeactive
#chainloader +1
[FONT=Courier 10 Pitch]## ## End Default Options ##[/FONT]
yazı güzel ve açıklayıcı olmuş fakat Windows 7'nin 1 gb ram ile her türlü çalışır şeklinde yorumlanması biraz eksik bir açıklama olmuş. Bu cümleden hareketle 1 gb ram ile windows vistada sorunsuz çalışır. Sanıldığı üzere windows 7 ile inanılmaz performans gelişimi falan yoktur. sadece aero sisteminde bazı iyileştirmeler ile daha düşük sistemlerde aero kullanımının önü açılmıştır.
bunu 3dmark testlerine dayanarak söylüyorum. ileriki günlerde tamamlanmış windows 7 ile yapılan testleri karşılaştırır görürsünüz.
bunun dışında asp'yi yeteneksiz ilan etmekte pek doğru değil. çıktığı günki teknolojiyi baz alarak konuşmak gerekli.
Ayrıca microsoft genel satış politikası olarak en çok özelliği en kolay arabirimle sunuyoruz cümlesi ile kendini tanıtıyor ve eminimki gerek windows arayüzü ile gerek visual studio ile geliştiricilere sunulan kolaylıklarla bu cümlenin hakkını veriyor. tabii ciddi bir ücret karşılığında.
Sanırım windows'u bu kadar popüler yapan geliştiriciler için suncuğu araçlardaki kolaylıklar. böylece daha çok geliştiriciyi kendi saflarına çekme şansı doğuyor. bu geliştiricilerin windows'a kazandırdığı programlarda başka kullanıcıları çekiyor. Geliştiricileri kullanarak dolaylı olarak çektiği kullanıcı kitlesi sayesinde popülerliğini koruyor ve bunu bir döngü haline getirmiş oluyor.
Bence bu döngüyü kırmanın tek bir anahtarı var o da geliştiriciye kolaylık sunmak. Bu noktada qt adımı ciddi kitle toplayabilir. Umarım önümüzdeki günlerde qt'nin çalışabileceği platformlara nokinanın yanında diğer cep telefonu ve dizüstü bilgisayar üreticileride destek verir.
evet göğüs dekoltesi süper bütün screencast lerini izlemiştim vakt izamaninda
şuan çıkan oyunlar linux da oynanmadığı sürece linux oyuncakdan öteye geçmez