dnzz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
çok önyargılı baktım vıstaya ama kullanmaya basladıktan sonra sevdım vısta bencede 

Güçlü Aydoğdu dedi ki:Arkadaşlar bizim burada tartışmamızın artık bir anlamı kalmadı. Vista satışları XP satışlarını geçmiş durumda, ki bence bu kullanıcının tercihini açıkca ortaya koyuyor. Gerçi son yıllardaki bilgisayar satışı patlaması ve hazır bilgisayarlarda Vista kurulu olarak gelmesi de önemli bir etken, bunu da gözardı etmemek lazım.
+1myefsane dedi ki:Abi xpden şaşmıyacaksın yemişim vistayı
amiga.os dedi ki:98mi iyi xp mi sorulurdu zamanında, çoğunluk xp gereksiz derdi, ancak bir süre sonra özellikle donanımlar belli bir seviyeye yükseldikten ve de sürücü problemleri ortadan kalktıktan sonra sorunun saçmalığı ortaya çıktı. bir süre sonra xp de kullanılmayacak kimse tarafından.
recepyuksel dedi ki:ben bu vista'da XP ile yaşamadıgım ne çöküntüler yaşadım bir bilsen.
Bir forumda okudum microsoft ürün müdürlerinden birisi evindeki epson printer'ı kuramamış vistaya.
Çok mu zor eskiye destek vermek.
Ben XP'de veya windows 2003'de böyle uyumluluk sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum.
Hergün sabah şirketteki printer dirver'ını makinaya tekrar kuruyor salak sistem. driver'ı nedden unuttugu malum. balık hafızalı herhalde. kapatıp açınca gidiyor her şey...
![]()
Niye online oyun oynancaksa vista alınmayacakmış ??? Ben Silkroadla Wow'u sorunsuz oynadım şimdide cabal'ı oynuyorum.Sen düzgün kullanamadıysanda ona buna çamur atma.brandybuck dedi ki:PC alcak arkadaşlarım siz siz olun sakın vista almayın hele bide onliine oyun oynuyosanız bence XP alın ben aşdım PC öyle boş boş duruyor