Windows phone almak ve kullanmak ve nerden alacağim...

doguhandg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben windows phone 7 almak istiyorum...ancak alacagim yeri bulamadim türkiyede 0 satan yer yok 2. El almicam 0 almak istiyorum sahibinden.comda var ancak onlarada fazla güvenmiyorum bir windows phone alirken nelere dikkat etmeliyim ve hangi telefonlari önerirsinizi limitim 900- 1000 arasi 1100 olabilir ama geçmesin... Veya windows phone alma başka al diyenleriniz varmi biraz bilgi verin windows phone alirken nelere dikkat edim alinca sorun çikarmi?

despair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelcek Türkiye'ye sonbaharda. Biraz daha bekle bence.

kizanlik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir windows phone alirken nelere dikkat etmeliyim

Windows Market (emin degilim) kapali sanirim. Alsan bile uygulama yukleyemeyebilirsin.

Ille de Windows Phone diyorsan, beklemen gerekiyor.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Windows market acildi turkiyede, ben samsung omnia 7 kullaniyrum, tavsiye ederim.

xyz10ur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg nin modeli bildiğim kadarıyla ingilizce geliyor bence biraz daha bekle acelen yoksa

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Windows Mobile Tango güncellemesi çıkmadığı müddetçe Türkiye'ye gelmesi kanuni açıdan mümkün değil.

Bekleyin derim...

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Microsoft daha Türkiye lansmanı yapmadı. Windows Phone güçlü bir işletim sistemi, Microsoft bu aralar üzerinde uğraşıyor ama Türkiye de kullanmak için uygun değil. Türkçe dil desteği yok. Marketine Türkiyeden girilemiyor. Arıza olduğunda yetkili servisine ulaşma konusunda sıkıntı yaşarsın. Ben Android tavsiye ederim. Şu aralar pek çok Windows Mobile telefonundan çok daha iyi.

ayko__34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az kaldı kasım ayında lumia serisi global pazarda satışa sunuluyo,Biraz daha bekle bence,

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
nokia lumia 920 için ipohne 5 almadım bunun yerine htc nin çıkaracağı 920 benzeri telefonda olabilir inanılmaz güzel ikiside

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Valla ben windows kurdum HTC HD2 LEO'ya aktivasyon için o kadar microsoftla görüştüm aktive ettim ama 1 gün sonra kaldırdım windows'u kullanılacak gibi değil marketini görseniz hiç almazsınız blackberryden az uygulaması var ve alayıda paralı windows phone ille alacaksanız kullanmadan denemeden almayın çünkü pişman olacaksınız.

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence windows phone 8 gelmesini bekle phone 7 alırsan pişman olursun.

Windows phone 8'in en iyi telefonları şuan Nokia Lumia modelleri onları tercih edebilirsin.