Windows Gezgini Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mgazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum. (Yapım 7600) kullanıyorum. Bilgisayar sürekli açık windows üzerinde (masaütü, klasörler v.s.) sağ tıkladığımda sürekli şu uyarıyı alıyorum:
"Windows gezgini çalışmayı durdurdu." diyor ve sonra "Windows gezgini yeniden başlatılıyor." diyip görev çubuğunu kapatıp açıyor. Bunu sürekli tekrarlıyor bazen başka programlarda çalışırkende kendi kendine bunu yapıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir sizce?

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
tema veya benzeri direk explorer ile ilgili bişi yükledin mi ?
yüklediğin sürüm msdn sürüm mü ?
rtm sürümü ilk çıktığı günden beri kullanıyorum daha bir kere sorun çıkmadı yahu :)

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Tema yüklemedim orjinalinde gelen temalardan birini kullanıyorum. Doğru düzgün program bile yüklemedim daha. Msdn sürümü olup olmadığını anlamak için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama indiridiğim forum konusunda verilen msdn ekran görüntüsünde yazan hash numaraları ile benim indirdiğimin numaraları aynı idi. Ama bu yeterli mi bilmiyorum:)

Program olarak Aimp2 kullanıyorum. System tray'a küçülttüğümde program kaybolmuyor masaüstünde bir araç çubuğu gibi duruyor. O açıkken bu sorunu daha çok yaşıyorum. Şimdi kapattım biraz azaldı ama yine de tam bitmedi.Ek olarak masaüstü resmi için slayt gösterisini kullanıyordum. Resimler 30 dakikada bir değişiyordu. Aimp ile birlikte onu da kapattım. Dediğim gibi çok azaldı, ama bitmedi.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Virüs'ten olablir kaspersky antivirus yükle güncelle ve tarama yaptır...

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Pek sanmıyorum 2-3 gün önce kurdum Win 7'yi. Ondan önce 5 tane güvenlik yazılımı yüklüydü sistemde. Şu anda ise comodo firewall ve avast yüklü. Ama eset smart securty ile de bir tarama yaptıracağım.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ekran kartın ile bir sorun olabilir yada formatında bi sorun var bnde aimp kullanıyorum bi sorun yaşamadım sen en iisi saglam bi format at ekrakartı driverinıda gücelle bi

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Virüs taraması yaptırdım hiçbir virüs çıkmadı.
Format atarken herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım açıkcası. İndirdiğim sürümde msdn sürümü sanırım ve indirdiğim yerde de bir oynama yapılacağını sanmıyorum.
Biraz önce aimp2'yi açtım tekrar, bir sorun yaşamadım. Akşamda masaüstü slayt özelliğini tekrar deneyeceğim belki ondandır. Ekran kartım ati radeon x1200. Kendi sitesinde driver'ı bulunmuyor zaten. Windows update'i ile tanımıştı ekran kartımı. Ne olduğunu çözemedim ama bir türlü! Son mesajı yazdığımdan bu yana 1 veya 2 defa gerçekleşti. Arada bir canı sıkılıyor yapıyor işte ama sebebini bilemedim.