8 Eylül 2017 #1 M mtsprosu Öğrenci Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 14 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 26 Ben bu programı indirdim.Ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. F tuşlarına yeni görev atamak istiyorum. Yardım eder misiniz?
Ben bu programı indirdim.Ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. F tuşlarına yeni görev atamak istiyorum. Yardım eder misiniz?
12 Eylül 2017 #2 mrtlln Asistan Katılım 30 Mart 2010 Mesajlar 427 Reaksiyon puanı 61 Puanları 28 "nasıl yapılır" Bilgi İpuçları edit kendi pc me indirip deneyip sana yazıcam Microsoft Mouse and Keyboard Center cannot detect a Microsoft device connected to your computer. diyorki senin bilgisayarında microsoft marka klavye yada fare yok o yüzden yardımcı olamıyoruz anladığım kadarı ile sadece microsoft donanımlarında çalışıyor
"nasıl yapılır" Bilgi İpuçları edit kendi pc me indirip deneyip sana yazıcam Microsoft Mouse and Keyboard Center cannot detect a Microsoft device connected to your computer. diyorki senin bilgisayarında microsoft marka klavye yada fare yok o yüzden yardımcı olamıyoruz anladığım kadarı ile sadece microsoft donanımlarında çalışıyor