Kyojinspace
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Daha öncede konu açmıştım ama bu sefer sinirden birşeyleri parçalamamak için zor duruyorum mükemmel işletim sistemimiz windowsu etkinleştirmenin bi yolu yok.. saçma sapan etkinleştirme şeylerinide denedim olmadı windows 10'un tüm sürümleriyle sıra sıra format attım olmadı, lisanslı sürümüm varken birden bozuldu sonra en son windows 10 2004 sürümünü kurdum en son sürüm belki birşey farklıdır diye yok.. etkinleşmiyor slui mlui ile yaplıan yöntemler " We can't activate Windows on this device right now. " tarzı saçma sapan hatalar lisans yerine girince çıkan hatalar cmd'den etkinleştirmeyle çıkan hatalar artık sinir krizine sokmaya başladı artık bu şeyi nasıl etkinleştiricem birisi yardım etsin.. lisans al , format at, hatanı internette arat diyecekler gitsin artık olmadığını anlasın klasik cevapların dışında gerçek bir çözüm istiyorum bu windows'u nasıl etkinleştiricem.. etkinleşmiyor denemediğim çözüm kalmadı yedek disk'im oyunlarla müziklerle dizilerle dolu olacağına tüm windows sürümleri var artık format atmaktan da bıktım.. farklı bir işletim sistemide kuramam söyleyecekler için.
(gözümden kaçan yabancı bir kaynak vardır belki böyle bir sorunu yaşayıp çözen birisi vardır diye açtım)
(gözümden kaçan yabancı bir kaynak vardır belki böyle bir sorunu yaşayıp çözen birisi vardır diye açtım)