• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows Embedded 8.1 Industry Pro Kurulum

Blackuchiha29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7890k apu sisteme sahibim ve dün dreamspark üyeliğim onaylandı.Win 8.1 industry pro 64bit seçeneğine tıkladım ve 4 saat sonra 2 tane sdc dosyası indi.Ben bunları nasıl kurucam ve apu driver indirmek istediğim zaman karşıma win8.1 ve win 8.1 pro çıkıyor ben hangi seçeneği kullanıcam ?

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
7890k apu sisteme sahibim ve dün dreamspark üyeliğim onaylandı.Win 8.1 industry pro 64bit seçeneğine tıkladım ve 4 saat sonra 2 tane sdc dosyası indi.Ben bunları nasıl kurucam ve apu driver indirmek istediğim zaman karşıma win8.1 ve win 8.1 pro çıkıyor ben hangi seçeneği kullanıcam ?

SDC dosyasını ISO ya çevirme.

Unpacksdc file sdc

Driver için 8.1 Pro indiriceksin.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada, Windows 8.1 işletim sistemleri içinde en kararlı ve hafif olan Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation gerçekten çok iyidir, güzel seçim. ;)

Blackuchiha29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDC dosyasını ISO ya çevirme.

Unpacksdc file sdc

Driver için 8.1 Pro indiriceksin.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada, Windows 8.1 işletim sistemleri içinde en kararlı ve hafif olan Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation gerçekten çok iyidir, güzel seçim. ;)
Teşekkürler :)
oyun oynarken sıkıntı yaratmaz değil mi ?
Ayrıca şuanda sistemimde korsan win 8.1 yüklü sistem boşta %50 lerde cpu kullanıyor sanırım cpu miner tarzında bir virüs var.
Şuan ki win 8.1 i nasıl kaldırıp sıfırdan bunu kurabilirim ve 2 tane sdc var dvd1 ve dvd2 şeklinde.Bunları birleştirecek miyim ?
Dosya isimleri:
1:tr_windows_embedded_8.1_industry_pro_with_update_x64_dvd_4050482.01
2:tr_windows_embedded_8.1_industry_pro_with_update_x64_dvd_4050482.02

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Bu arada, Windows 8.1 işletim sistemleri içinde en kararlı ve hafif olan Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation gerçekten çok iyidi
Teşekkürler :)
Ayrıca şuanda sistemimde korsan win 8.1 yüklü sistem boşta %50 lerde cpu kullanıyor sanırım cpu miner tarzında bir virüs var.
Şuan ki win 8.1 i nasıl kaldırıp sıfırdan bunu kurabilirim ve 2 tane sdc var dvd1 ve dvd2 şeklinde.Bunları birleştirecek miyim ?
Dosya isimleri:
1:tr_windows_embedded_8.1_industry_pro_with_update_x64_dvd_4050482.01
2:tr_windows_embedded_8.1_industry_pro_with_update_x64_dvd_4050482.02

Hiç bir sorun olmaz, ben zamanında tüm güncel oyunları oynadım.

İçinde kim bilir neler var, kimse hayrına siteden bedava Windows dağıtmaz.

Şuan ki win 8.1 i nasıl kaldırıp sıfırdan bunu kurabilirim ?

SDC,yi ISO,ya çevirdiğinde, Rufus programı ile, eğer anakartın destekliyorsa UEFI yani GPT bölüm düzeninde, ancak desteklemiyorsa MBR bölüm düzeninde USB,ye yazdırıp, BIOS içinden ilk sıraya USB,yi koyarak format atabilirsin.

2 tane sdc var dvd1 ve dvd2 şeklinde.Bunları birleştirecek miyim ?

Evet, birleştireceksin ki tek bir ISO kalıbı olsun.

Blackuchiha29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada, Windows 8.1 işletim sistemleri içinde en kararlı ve hafif olan Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation gerçekten çok iyidi

Hiç bir sorun olmaz, ben zamanında tüm güncel oyunları oynadım.

İçinde kim bilir neler var, kimse hayrına siteden bedava Windows dağıtmaz.

Şuan ki win 8.1 i nasıl kaldırıp sıfırdan bunu kurabilirim ?

SDC,yi ISO,ya çevirdiğinde, Rufus programı ile, eğer anakartın destekliyorsa UEFI yani GPT bölüm düzeninde, ancak desteklemiyorsa MBR bölüm düzeninde USB,ye yazdırıp, BIOS içinden ilk sıraya USB,yi koyarak format atabilirsin.

2 tane sdc var dvd1 ve dvd2 şeklinde.Bunları birleştirecek miyim ?

Evet, birleştireceksin ki tek bir ISO kalıbı olsun.
Yani harddiskimi temizlemeden direk boot edip mi kuracağım 8.1 industry pro'yu
Anakartım UEFEI herhalde bios UEFEI'dan giriyor.
Anakart:Asus A88XM-A

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Yani harddiskimi temizlemeden direk boot edip mi kuracağım 8.1 industry pro'yu
Anakartım UEFEI herhalde bios UEFEI'dan giriyor.
Anakart:Asus A88XM-A
Kurulum bölümüne geldiğinde harddiski sıfırlayıp, istersen tek parça C veya istersen iki parça C-D olarak diski bölümleyip kurulum yapacaksın, hepsi bu.

Anakartının UEFI desteği var. ;)

Blackuchiha29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurulum bölümüne geldiğinde harddiski sıfırlayıp, istersen tek parça C veya istersen iki parça C-D olarak diski bölümleyip kurulum yapacaksın, hepsi bu.

Anakartının UEFI desteği var. ;)
Verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim :D Ama harddiski nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum BİOS tan mı sıfırlayacağım ?

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim :D Ama harddiski nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum BİOS tan mı sıfırlayacağım ?
Windows kurulum ekranında harddisk seçeneklerini görürsün fakat en kesin bilgiye izleyerek ulaşabilirsin, YouTube tan izlersen aslında çok kolay olduğunu göreceksin. ;)

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Rica ederim, Allah kolaylık versin. ;)

Blackuchiha29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son durum nedir ?
CS:GO falan indirdim gayet stabil ama sistem boştayken %27 cpu kullanımı normal midir ?
%2 lik kullanımı uplay steam ve origin kullanıyor %25i ise hizmet ana bilgisayarı:yerel sistem adında bişey virüs müdür ?

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
CS:GO falan indirdim gayet stabil ama sistem boştayken %27 cpu kullanımı normal midir ?
%2 lik kullanımı uplay steam ve origin kullanıyor %25i ise hizmet ana bilgisayarı:yerel sistem adında bişey virüs müdür ?
Bir süre sonra o düzelecek, hizmet ana bilgisayarı windowsun kararlığı için çalışıyor, işleri tamamladıktan sonra arka planda sessizce o kadar cpu kullanımı olmadan çalışacak. ;)