Windows Configures Search Settings Hatası

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Selam arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var. PC de hangi dosyayı açarsam açayım "windows configures search settings" uyarısı geliyor. Ardından yükleme işlemi başlıyor ve dosya uzantısı bulunamadı uyarısıyla sona erip yüklemeyi durdururyor. Zannımca dosya silindi ve ben bunu tekrar nasıl yükleyebilirim diye siz sevgili SDN dostlarımdan yardım bekliyorum ^^

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
pek bişey bulamadım biraz daha yardım etsen, tamam dediğin gibi yeniden yükleme yapıcaz ama windows configures search settings gibi bişey bulamadım hiç bi yerden

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
durum resmi yollayayım o zaman ok?

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ben böyle bir hatayı ilk defa gördüm.
Belki yardım eden arkadaslar cıkar..

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ben office 2007 yi cracklediimde öle hata geliodu ama dediğim gibi bir programı cracklerken seninki neden oldu acaba :S

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
genelde programlar dosyalarını temp'e atarlar, ordaki dosyalar temizlendikten sonra setup larını arayabiliyolar, genelde programı yeniden yükleyince düzelir ama bilmiyorum bişe bulamadım, fakat sadece internet explorer de mi oluyo? çünkü diğer şikayet edenlerde sorun böyle, eğer sadece internet explorer kullanırken çıkıyosa karşına çözüm;

www.getfirefox.com ^^

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hem ie de hemde masa üstünde açmak istediğim her dosyada bu hatayı veriyor. mesela bilgisayarım klasörüne tıkladığım zaman bu mesaj ekrana geliyor. bende çözemedim, umarım format atmaya gerek kalmadan bu sorunumu çözerim :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Dosyaları acarken demıs sanırım,klasör seceneklerini biraz kurcalar mısın?
Ayarları bir default yap bakayım.
Kolay Gelsin..

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sorun .msi uzantılı bir dosyada yani windows nstaller paketinde. ama düzeltme yolunu bilmiyorum sinir bozucu olanda bu zaten!

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
İlk başta Windows Installer 3.1 kurun.Sonra Net Framework 2.0 dil paketini kurunuz.Sistemini yeniden başlat arkadasım,insallah sorun düzelir.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
teşekkür ederim arkadaşım. hemen kur işlemine başlıyorum :)

Reaksiyon puanı
189
sorun windows desktop search ile ilgili olabilir istersen bi yükleyip kaldırmayı dene...

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
online destek dedi ki:
İlk başta Windows Installer 3.1 kurun.Sonra Net Framework 2.0 dil paketini kurunuz.Sistemini yeniden başlat arkadasım,insallah sorun düzelir.

denedim olmadı. yine aynı şekilde

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu hata devam ediyor arkadaşlar. Bir çözüm bulalım buna lütfen.

balbunar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen systemi komple bi taratsana antivirus ve spyware için.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Deneme1) XP cdsini takıp sfc /scannow yazarmısın? start --> run --> sfc /scannow

Deneme2) Safe Mode (Güvenli Mod) da bilgisayarı başlatıp hatayı almadığın birgüne dönme işlemi (restore) yapar mısın?

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Deneme 1 için xp cdm yok :(
Deneme 2 için yapıldı ama çare olmadı.
Bu durum için format tek çare herhalde.

Dj-KaDer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onaır sırf senin için üye oldum bu foruma . Aynı sorun bende de vardı. Sürekli webde bu konu üzerine bir yardım varmı diye bakıyordum, ama herhangi bir çözüm bulamamıştım. Seninde burada yardım istediğini gördüm. Program ekle kaldırdan Search Setting'i kaldır. Benim bu şekilde düzeldi. Bilgisayarda masa üzerinde hangi dosyayı açmaya çalışsam sürekli Windows Configures Search Settings Hatası veriyordu. Şuanda düzeldi ve pc'yi çok rahat kullanıyorum. Kaç aydır kafayı yemek üzereydim. Umarım seninde işine yarar. Benim işime yaradı. Valla kuş gibi hafifledim... :) :)

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş o browse yerinin sonunda istediği dosyanın adı yazıyodur onu internette arattır indir sonra o windowsun içindeki tempe yapıştır o dosyayı......(bende de msn de aynı sorun vardı....)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar, önerileriniz için teşekkür ederim. Söylediklerinizi deniyeceğim ve sonucu size bildireceğim. Teşekkürler.

Dj-KaDer dedi ki:
Onaır sırf senin için üye oldum bu foruma . Aynı sorun bende de vardı. Sürekli webde bu konu üzerine bir yardım varmı diye bakıyordum, ama herhangi bir çözüm bulamamıştım. Seninde burada yardım istediğini gördüm. Program ekle kaldırdan Search Setting'i kaldır. Benim bu şekilde düzeldi. Bilgisayarda masa üzerinde hangi dosyayı açmaya çalışsam sürekli Windows Configures Search Settings Hatası veriyordu. Şuanda düzeldi ve pc'yi çok rahat kullanıyorum. Kaç aydır kafayı yemek üzereydim. Umarım seninde işine yarar. Benim işime yaradı. Valla kuş gibi hafifledim... :) :)

Program ekle kaldırdan Search settings i kaldırdım ve problemim çözüldü. DJ kader, teşekkür ederim bu yardım için. Çok sağol.

hilebaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu yanıt için teşekkür ederim, bu forum a sırf bu cevap için kayıt oldum yanıt için saol DJ

specistanburl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar Search settings dosyası program fıles da gozukmuyor napabılırım aynı sey benımde basıma geldi :S:S nasıl bulabılırım bu dosyayı ?? yardım lutfen bu yardımı gorenler cvp yazsın lutfen

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
arkadaslar Search settings dosyası program fıles da gozukmuyor napabılırım aynı sey benımde basıma geldi :S:S nasıl bulabılırım bu dosyayı ?? yardım lutfen bu yardımı gorenler cvp yazsın lutfen
Denetim Masası > Program Ekle-Kaldır :whistling:

HMMH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dj-Kader Allah senden razı olsun oh be düzeldi pc. İyiki yazdın ben de çıldıracaktım. Cok sagol.