Windows 8 USB Sorunu

batu7432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım Windows 8 ve usb sorunum var. Sorunumu açacak olursam, belli başlı usb'leri(yani mause ve kendi 4gblik usb'm) görüyor. Ancak diğer hiç bi takılan usb aygıtını görmüyor. Eğer usb girişinde sorun olsaydı diğerlerini de tanımazdı, usb aygıtında sorun olsaydı başka bilgisayara taktığımda görmezdi ama görüyor. Sizce sorun nedir ? Yardımcı olabilir misiniz :closedeyes:

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım Windows 8 ve usb sorunum var. Sorunumu açacak olursam, belli başlı usb'leri(yani mause ve kendi 4gblik usb'm) görüyor. Ancak diğer hiç bi takılan usb aygıtını görmüyor. Eğer usb girişinde sorun olsaydı diğerlerini de tanımazdı, usb aygıtında sorun olsaydı başka bilgisayara taktığımda görmezdi ama görüyor. Sizce sorun nedir ? Yardımcı olabilir misiniz :closedeyes:
Sürücülerde sıkıntı vardır belki.

batu7432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ondan şüpheleniyorum çünkü aygıtı görüyor ama usb sürücüsünü görmüyor yada yüklemiyor sürücüyü bulamıyor. Çözüm önerisi var mı peki

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
USB girişleri 3.0 mı yoksa 2.0 mı ? DriverPack Solution sorununu büyük ihtimalle çözer

batu7432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usb girişleri 3.0 teşekkür ederim deniyeceğim şimdi indiriyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım bılgısayarım wın 8 ama klavye mause calısmıyor ondan dolayı bılgısayarı acamıyorum ne yapmalıyım