yoo ilk defa değil, win 7 nin rc sürümüde türkçe çıkmıştı.Vay be ilk defa deneme sürümü TR.
yoo ilk defa değil, win 7 nin rc sürümüde türkçe çıkmıştı.
win 7 rc yayınlandıktan 2-3 gün sonra indirmiştim orjinal türkçeydi.İngilizce çıkmıştı diye biliyorum. Ama sonradan dil paketi olarak yayınlanmış.
Linkleri önceki sayfada paylaşmışlar bile. Sonuçta yasal link olduğu için sorun olmaz.şuan rc çıktı indiriyorum
linkleri paylaşmakta sıkıntı olmazsa paylaşabilirim
keske bıraz daha bekleseydım de 8 alsaydım....en gıcık oldugum sey formattan sonra service packleri kurmak orjınal cd var service pack entegre edılmıs orjınalı ıle degısım yapılsa ucretsız ne kadar guzel olur..her formatta dakıkalarca guncellestırmelerle ugrasıyorum :![]()
biliyorum ama güvenemiyorum .....internetten bir tane sp1 entegre edilmiş orjinal dvd indirebilirsin.
Radeon Hd 4xxx serisi için daha yok maalesefAMD'nin Release Preview sürücüsü çıkmış.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Windows8ConsumerPreviewDrivers.aspx
Ayrıca AMD artık her ay WHQL sürücü çıkarmayı kesti.
Her ay WHQL çıkarmak yerine Hotfix ve Beta sürümler çıkaracak. WHQL sürüm birkaç ayda bir gelecek.
Böylelikle fazla yenilik olmayan aylık WHQL sürücüsü yerine birkaç ayda bir çıkan kaliteli bir sürücü çıkartmayı amaçlamışlar.