güzel mantık,Ben zaten şimdi çıksada indirmemYurttaki internet 1mbit sözde ama çoğu zaman ondan yavaş. Burda indirsem sabaha kadar inmez en iyisi sabah okula gidince indirmek. Orada max 10dk da iniyor
![]()
Okul a mı gidiyorsunuz üniversiteye mi ?Ben zaten şimdi çıksada indirmemYurttaki internet 1mbit sözde ama çoğu zaman ondan yavaş. Burda indirsem sabaha kadar inmez en iyisi sabah okula gidince indirmek. Orada max 10dk da iniyor
![]()
Üniversite ama üniversite de okul diye biliyorumOkul a mı gidiyorsunuz üniversiteye mi ?
Bende öyle biliyorumÜniversite ama üniversite de okul diye biliyorum![]()
bende öyle biliyorumÜniversite ama üniversite de okul diye biliyorum .
birazdan windows 8 yayınlayacağız ya onu bekliyorlar.Herkes orayımı bekliyor şimdi..
13 üye 44 konuk
Hayır konuklar ne bekliyor bende onu anlamadım..![]()
yok kardeşim suç değil, zaten birazdan windows 8 i yayınlayacağız, son bir kaç kod kaldı onlarıda yazdım mı iş tamamdırNe var kardeş beklemek suçmu![]()
Elimde orjinali olmasına rağmen xp ve 7 ye bakmam dahaXp ile mutluyum![]()
Çıksında indirip kurun bakalım artıları eksileri neymiş
Elimde orjinali olmasına rağmen xp ve 7 ye bakmam daha![]()
Emin olun ön tanımlı olarak linux'ta gelse pazar payı belki daha fazla olurdu ama yine millet windowsa geçerdi nerden mi biliyorum kendimde açık hesap satış yapan bir mağazanın elektronik bölümünde satış elemanıyım linux'lu netbook satıyorduk bir ara oldukçada uygun fiyatı vardı stoklarımız 2-3 günde bitti ama alan herkes ertesi gün bunu kullanamadık parası neyse verelim windows kurun diye geri getirdi benim demek istediğim linux kullanımı kolay falan değil kimseyi kandırmayalım.
pc ye linux kuracagıma çöpe atarım
ne kacirdigini bilsen bence sen kendini köprüden assagi atarsin![]()