• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8 RC Sızdı

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben zaten şimdi çıksada indirmem :) Yurttaki internet 1mbit sözde ama çoğu zaman ondan yavaş. Burda indirsem sabaha kadar inmez en iyisi sabah okula gidince indirmek. Orada max 10dk da iniyor :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben zaten şimdi çıksada indirmem :) Yurttaki internet 1mbit sözde ama çoğu zaman ondan yavaş. Burda indirsem sabaha kadar inmez en iyisi sabah okula gidince indirmek. Orada max 10dk da iniyor :D
güzel mantık,
bizim evdeki internet de 0.005 mbit :D 3 günde anca iner,
okula giderim 100 mbit ile indiririm:D

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Okul a mı gidiyorsunuz üniversiteye mi ?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
:D okullardaki internetin yaradığı şeye bak.Helal be çocuklar.Sömürün okulun internetini...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Herkes orayımı bekliyor şimdi..

13 üye 44 konuk

Hayır konuklar ne bekliyor bende onu anlamadım.. :D

Yok kardeş yok dağılın bekleme yapmayın burda..:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Çıksında indirip kurun bakalım artıları eksileri neymiş :)

Elimde orjinali olmasına rağmen xp ve 7 ye bakmam daha :D

Ne zaman yeni laptop alırım o zaman işletim sistemim değişir :)

Bu arada kulladığım laptop 7 yaşına doğru ilerliyor :D

erde89

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emin olun ön tanımlı olarak linux'ta gelse pazar payı belki daha fazla olurdu ama yine millet windowsa geçerdi nerden mi biliyorum kendimde açık hesap satış yapan bir mağazanın elektronik bölümünde satış elemanıyım linux'lu netbook satıyorduk bir ara oldukçada uygun fiyatı vardı stoklarımız 2-3 günde bitti ama alan herkes ertesi gün bunu kullanamadık parası neyse verelim windows kurun diye geri getirdi benim demek istediğim linux kullanımı kolay falan değil kimseyi kandırmayalım.

pc ye linux kuracagıma çöpe atarım

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
açıkçası hız olarak kullanım olarak güzel bi windows sürümü ancak denediğim kadarıyla metro arayüzü aşırı kullanışsız. sevileceğini benimseneceğini hiç sanmıyorum. kendine özel yapılan programlar ise berbat. explorer olsun msn olsun vs... bir windows sever olarak tutulacağını hiç mi hiç düşünmediğim bir windows olacak bu 8. daha simgesini duyurduklarında anlamıştım aslında cacık bişilerin geldiğini.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Metro kimine göre kullanışsız kimine göre ise faydalı oldu. Ama metroyu neden bu kadar kafaya takıyorsunuzki? Sol alttaki masaüstü simgesine tek tıklama ile normal masaüstüne geçebiliyorsunuz. @k3kin

Metronun bir güzel yanını da @aquess1999 kullanmış mesela. Tüm exeleri metroya atıp masaüstünü sadece rainmeter ile süslemiş. Hem exeler elinin altında hemde güzel masaüstü :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Olum bak git yarın gel :D
1 Haziran dedik size :P

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ne kacirdigini bilsen bence sen kendini köprüden assagi atarsin :)

O kadar linuz dağıtımı denedim ve şimdi PcBSD kullanıyorum ama hiçbiri windows'un yakaladığı başarıyı yakalamayaz. Belki ileride yakalar ama şimdi değil lakin Apple Mac os x halka açarsa ancak o zaman windows tekeli kırılır :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yav adamlar daha 31 mayısı yaşamadı siz ne bekliyorsunuz yaaa, onlar 1 hazirana girene kadar biz 5 haziran oluruz :D