• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8 RC Sızdı

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Windows a vereceğin parayla git konsol al bilgisayarında da Linux kullan çözüm mü yok sanki ayrıca emin olun Linux u kullanması Windows dan daha kolay sadece pc uzmanları linux kullanabilir diye bir hava yaratılmış psikoloji de olumsuz transfer i araştırın istiyorsanız
Adobe photoshop,Telefon programları (Samsung Kies,Nokia Suite ... gibi),Format Çevirici gibi programlar linux'a geçtiği zaman emin ol linuxtayım

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adobe photoshop,Telefon programları (Samsung Kies,Nokia Suite ... gibi),Format Çevirici gibi programlar linux'a geçtiği zaman emin ol linuxtayım
Adobe photoshop için Gimp var,Telefonları sanal makinadan halledebiliyoruz veya wine denenebilir,Linux için format çevirici programlar ise mevcuttur

Amma yeter artık ben size Linux u savunmaktan yoruldum çok zor geliyorsa Windowsunun yanına kur ya da Windows un için wine vs ile Linux mint ve Ubuntu ve türevlerini kurabilirsiniz siz de ne kadar çok şey istediniz bu olsa bu olsa bu olsa şu olsa her şey olur arkadaşım olur çare bitmez
Ayrıca şunu söyleyeyim siz bu tavırlarınıza devam ettikçe yani bu olsun geçecem oyun olsun geçecem o zaman siz daha çok beklersiniz siz geçmeyince adam olmayınca adamlar niye fazladan uğraşıp linux a oyun veya program çıkarsın ki bu yüzden ilk adımı bizim atmamız gerek :yes:

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Abi bu adam CEO iken Microsoft başarılı olamaz. :D

[video=youtube;wvsboPUjrGc]http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc[/video]

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;v3qGX3PNphw]http://www.youtube.com/watch?v=v3qGX3PNphw&feature=related[/video]
Sonra Steve Jobs kötü derler :laugh:

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=261367]Rauros[/MENTION]
Jobs, babama acayip benziyor :D

Ballmer in ilginç pazarlama stratejisi, ilk izlediğimde baya gülmüştüm yıl 2006 olacak :D

XauRo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rauros herkese windows fanboyu demiş ama yorumlarını okudum kendisi ağır Linux fanboyu olduğunun farkında değil sanırım birde linux'u kullanması windows'tan daha kolay demiş şaka gibi ubuntu, kubuntu, mint, pardus, mandriva, mageia, pclinuxos, puppy, slax bunların hepsini kullanmış biriyim en basitinden bir driver tanıtmak için haftalarca uğraştım evet abartmıyorum haftalarca uğraştım üye olmadığım forum kalmadı az çok ingilizce biliyorumda yabancı bir sitede buldum ondan sonra terminalde 2 sayfa kod yazdımda anca öyle tanıttım bir ipv6 kapatmak için bile 1 gün boyunca araştırdım en sonunda buldum da yine terminalden yarım sayfa kod yazarak kapatabildim bu mudur windows'tan kolay olan yapmayın Allah aşkına windows'u kullanmak yada sevmek zorunda değilsiniz ama çamur atmayın bari linux windows'tan daha kolay daha stabil olsaydı Windows pazarın %80'ninden fazlasına hakim olmazdı siz linux kullanmaya devam edin biz windows'umuz ile mutluyuz.

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rauros herkese windows fanboyu demiş ama yorumlarını okudum kendisi ağır Linux fanboyu olduğunun farkında değil sanırım birde linux'u kullanması windows'tan daha kolay demiş şaka gibi ubuntu, kubuntu, mint, pardus, mandriva, mageia, pclinuxos, puppy, slax bunların hepsini kullanmış biriyim en basitinden bir driver tanıtmak için haftalarca uğraştım evet abartmıyorum haftalarca uğraştım üye olmadığım forum kalmadı az çok ingilizce biliyorumda yabancı bir sitede buldum ondan sonra terminalde 2 sayfa kod yazdımda anca öyle tanıttım bir ipv6 kapatmak için bile 1 gün boyunca araştırdım en sonunda buldum da yine terminalden yarım sayfa kod yazarak kapatabildim bu mudur windows'tan kolay olan yapmayın Allah aşkına windows'u kullanmak yada sevmek zorunda değilsiniz ama çamur atmayın bari linux windows'tan daha kolay daha stabil olsaydı Windows pazarın %80'ninden fazlasına hakim olmazdı siz linux kullanmaya devam edin biz windows'umuz ile mutluyuz.

Eğer gerekli bir bilgiyse bilgisayarımda xp de kurulu.Windows 8 çıktığı zaman ilk deneyenlerden biri bendim.Bu yüzden suçalamalarınıza dikkat ediniz eğer pc lerde ön tanımlı olarak Windows yerine Linux gelse o söylediğiniz 100de80 durumu farklı olacaktı hatta Windows kullananlar 100 de 1 bile bulamazdı kimse para vermek istemez şimdi alanlar ise bilgisayarla gelen hediye sanıyor ona fazladan para vermediğini sanıyor bu arada beni forumlarda windowsu öven Microsoft çalışanlarıyla karıştırma ben övdüğüm şeyi iyilik olsun diye övüyorum onlar para almak ekmek yediği yerden daha fazla yemek için övüyor

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Linux'te her alanda standartlaşma gelene ve xorg gidene kadar masaüstü alanında geek/nerd sınıfı dışında(Türkçesini de bulamadım şimdi) dışında ana sistem olarak kullanılabileceğini sanmıyorum.
Benim de bilgisayarımda Linux vardır. Bazı konularda mükemmel işe yarar.
Ama işe yaramak başka, ana sistem olarak kullanmak maalesef başka.

XauRo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Emin olun ön tanımlı olarak linux'ta gelse pazar payı belki daha fazla olurdu ama yine millet windowsa geçerdi nerden mi biliyorum kendimde açık hesap satış yapan bir mağazanın elektronik bölümünde satış elemanıyım linux'lu netbook satıyorduk bir ara oldukçada uygun fiyatı vardı stoklarımız 2-3 günde bitti ama alan herkes ertesi gün bunu kullanamadık parası neyse verelim windows kurun diye geri getirdi benim demek istediğim linux kullanımı kolay falan değil kimseyi kandırmayalım.

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
278
Windows 8 fiyasko oldu boş geç... LinuXMint kurduğum diskin boş kısmına 8 kurdum grun2 uçtu onarılmadıda... o şeyi neden sevip kullanayım?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tamam beyler Linux,Ubuntu,kubuntu,lubuntu daha sayamadıklarım king. Windows pis bir işletim sistemidir size sürekli parayla satılır(alanmı çok yoksa kırıp öyle kullananmı siz düşünün)

Alın buda benden ZorinOs
Rahatladıysanız geçin kullanın kendi sisteminizi artık.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Madem linux ile çok mutlusunuz, windows 8 in RC sinin konusunda ne işiniz var?
Buraya sırf çamur atmak için gelmeyin arkadaşım.Size ne millet istediğini kullanır laf kalabalığı etmekten başka birşey yapmıyorsunuz.
Her windows konusunda aynı tartışma dönüyor.
Gidin linux başlığı altında istediğiniz yapın. Yeri burası değil

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
278
miileti uyarmak bizim görevimiz... 8 ile VISTA'yı kıyaslıyorlar...

Jerrylorrly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rauros
Hop sakin olun bir kere arkadaş haklı facia olacak her halde ilk çıktığı zamanlarda atılan mesajları hatırlamıyorsunuz daha millet kapatma tuşunun yerini bulamamıştı ki bu mesajlar teknoloji forumlarında atılmıştı hayatında hiç teknoloji forumuna girmemiş insanımız ne yapsın? bu metro denen şey ise tam bir saçmalık neden tabletler için ayrı masaüstü için ayrı çıkmıyor anlamıyorum ayrıca bir sürü gereksiz programla geliyor finans mış hava durumuymuş maps miş falan filan bir de hepsi için windows live hesabımızın olması gerekiyor ya benim windows hesabım yoksa gmail kullanıyorsam akıllarınca milleti windows hesabı almaya itecekler ayrıca diğer windows sürümlerine göre daha fazla Linux çalıntısı olduğunu da rahatça söyleyebilirim hızlı açılışıda bir yenilik olarak sundular ya bravo gönülden tebrik ediyorum steve ballmer ve tayfasını bu resimi belki görmemişsinizdir neyse görmüş oldunuz

Kapatma tuşunu mu bulamamışlar!? :lol:

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bence win 8 final sürümü ekim2012 ayın içinde piyasaya cikiyor kendim yaptığım araştırmaya göre

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Arkadaş sizlerin yaşı kaç yaa??.. Bi ton abuk sabuk ipe sapa gelmez laf etmişsiniz..

Windows dünyaca kabul edilmiş bence rakipsiz bi işletim sistemidir.. Linux diyen arkadaşlar neden Windows kullananlara saldırıyorsunuz???.. Size ne kardeşim ben herkes gibi Windows kullanmak istiyorum.. Windows un yanınada bi linux veya bi mac kurarım olur biter..

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Turkish (TR-TR)

x86 - x64

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/download

Sizileri heyecanlandırsam da daha yayınlanmadı ama burdan yayınlanacak..

Bu arada bende penguenciyim hemde en alasından ama biz coderların işi malum deneme amaçlı bekliyorum acaba linuxa yaklaşabilmiş mi diye ama pek sanmıyorum yinede denemek lazım fikir edinelim.. (:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Gereksiz ikili tartışmalar, huzur bozucu mesajlar ve bunlardan alıntılanan mesajlar temizlenmiştir.
Bir şeyleri savunurken bunu daha makul yollardanda yapabilirsiniz. Ortamı germenin anlamı yok!

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet gereksiz konu ve tartışmalar yapılmamalıdır...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bugün rp in çıkacağından eminsiniz değil mi??

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
winunleaked.tk admini 1 haziranda kesin diyor. 31 Mayısta çıkarsa sürpriz olur gibi :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
En gıcık olduğum şey tv de veya bilgisayarda bişeyin çıkacak olması ve onu hasret içinde bekliyip durmak..:D

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu gün mü geliyor

evet buguün gelicek sanırsam yada yarın msdn ye yüklenmişşş şu an :)

415w8.jpg

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Ama orada daha sabah saatleri sanırım anca kendilerine gelip güncellerler.. O yüzden biz geceyi bekleyelim...

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yenilikleri bilen var mı ne yenilik olacakmış farklı olarak

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
onlar henüz 31 mayısın sabahındalar, bu yüzden heycalanmaya gerek yok, bence yarın akşama anca çıkar.