Windows 8 internet sorunu

samet 52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben windows 8 kullanıyorum ama bir sorunum var. Avea jet ile nete bağlanıyorum. Windows 8' e jetin yazılımını kurdum ve sorunsuz şekilde kuruldu. Avea bağlantı yöneticisinden de internete bağlandı uyarısına rağmen sayfalara erişim sağlayamıyorum. Dns değiştirdim ama yine olmadı. tarayıcı sayfasının altında da ''sunucunun DNS adresi çözümlenemiyor'' diye bu sorun yazıyor. Windows uyumluluk programında da xp ve windows 7 uyumluluğunda denedim ama bir sonuca ulaşamadım. Windows 7 işletim sisteminde ise sorunsuz şekilde çalışıyor ve bir çakışma olmuyor. Ayrıca avea jet programı olmadan çevirmeli bağlantıdan da direkt bağlanıyorum ve bağlandı uyarısına rağmen sayfalara ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

samet 52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google, DNS Ayarlarını ve diğer birçok dns ayarlarını denedim ama yine olmadı. sorun aynen devam etti
  1. 8.8.8.8
  2. 8.8.4.4

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uyumluluk Modu Win7 Yapıp Sansını Dene Bence... Bende Tam Emin Değilim, Benimde AMD Ekran Kartında (Değişmeli Grafikli Olan) 'da Sorun Çıkarıyo. 10 Kere Format Attım.

samet 52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uyumluluk modunu denedim. xp sp3 yaptım. windows 7 yaptım. yok yine düzelmedi. ne illet birşeymiş yaa

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Modemin kendi dnslerini denedin mi peki ? ayar kısmında yazması lazım kardeş ?

bluertek1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bi türlü çözemediğim sorunum var. Windows 8 etkinleştirmeye çalışıyorum. Galiba doğru ürün anahtarını da giriyorum ancak

"Hata Kodu :0x8007007B"
"Hata Açıklaması: Dosya adı, dizin adı veya birim etiketi sözdizimi hatalı."

böyle bi sorun çıkıyor. Bazı sitelerde CMD komutu ile bazı kodlar ile yapabileceğim yazılmıs ancak ne denediysem olmuyor. Tüm gerekli programları da kurdum tekrardan format atmak da istemiyorum. Bilen varsa lütfen yardım etsin ! Ne denediysem olmuyor.

samet 52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu çözdüm sorun antivirüsmüş. avast antivirüs bağlantıyı engelliyormuş. aslında antivirüsü devre dışı bırakarak denemiştim ama yine sorun devam etmişti. bende avastı tamamen kaldırdım ve sorun çözüldü. tekrar yükledim aynı sorun oluştu ve ben de tamamen programı bilgisayardan kaldırıp kaspersky kurdum. şu an bir sorun yok. bu sorun beni çok sinir etti yaaa