nakoicve
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar merhaba Asus FX505DU kullanıcısıyım son zamanlarda nasıl oldu bilmiyorum ama wifi problemi yaşıyorum Ethernet kablosu ile sorunsuz şekilde internete bağlanabiliyorum fakat wifi denediğimde bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum. Başka bir modeme de denedim hiç bir wifi'a bağlanamıyorum. denediğim çözümler şunlar
1- Sürücü yazılımını sildim Asus sitesinden kendi önerdiği sürücüyü kurmaya çalışıyorum olmuyor bilgisayara res atınca windows kendisi otomatik olarak sürücü yazılımını kurup en güncel realtek i kuruyor sanırım ve bu bende bir sorun yaratıyor. Asusun sitesinde önerilen yazılımı kuramıyorum.
2.Olarak ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim olmadı
3. Bazı kullanıcılar modem şifresini büyük harflerler yazın düzeliyor demiş o da olmadı.
Bunlar gibi bir çok yöntemi denedim ve başarısız oldum benim gibi wifi bağlanamama sorunu yaşayanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
forum.shiftdelete.net
şurda benzer sorunu yaşayan arkadaşa çözüm bulunmuş bu tarz bi yardım edebilecek varsa bekliyorum.
Aygıtın Donanım kimliği
PCI\VEN_10EC&DEV_C822&SUBSYS_37501A3B&REV_00
PCI\VEN_10EC&DEV_C822&SUBSYS_37501A3B
PCI\VEN_10EC&DEV_C822&CC_028000
PCI\VEN_10EC&DEV_C822&CC_0280
1- Sürücü yazılımını sildim Asus sitesinden kendi önerdiği sürücüyü kurmaya çalışıyorum olmuyor bilgisayara res atınca windows kendisi otomatik olarak sürücü yazılımını kurup en güncel realtek i kuruyor sanırım ve bu bende bir sorun yaratıyor. Asusun sitesinde önerilen yazılımı kuramıyorum.
2.Olarak ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim olmadı
3. Bazı kullanıcılar modem şifresini büyük harflerler yazın düzeliyor demiş o da olmadı.
Bunlar gibi bir çok yöntemi denedim ve başarısız oldum benim gibi wifi bağlanamama sorunu yaşayanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Windows 10 Bu Ağa Bağlanılamıyor Hatası [Çözüldü]
Konuyu doğru yerde mi açtım hiçbir fikrim olmamakla birlikte siteye sadece bu konuyu açmak için üye olduğumdan gerçekten sinirli ve bıkmış durumda olduğumu anlayabilirsiniz. Çünkü BU SORUN NEDEN HİÇBİR ALLAH'IN KULUNDA OLMAZ DA BENDE OLUR? İnterneti alt üst etmeme rağmen hala kendi sorunuma...

şurda benzer sorunu yaşayan arkadaşa çözüm bulunmuş bu tarz bi yardım edebilecek varsa bekliyorum.
Aygıtın Donanım kimliği
PCI\VEN_10EC&DEV_C822&SUBSYS_37501A3B&REV_00
PCI\VEN_10EC&DEV_C822&SUBSYS_37501A3B
PCI\VEN_10EC&DEV_C822&CC_028000
PCI\VEN_10EC&DEV_C822&CC_0280
Son düzenleme: